Minden, ami DC!

GALÉRIA: DC sztárok a 90. Oscar-díjátadón

2018. március 05. 12:28 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Kedvenceink közül többen is megtisztelték jelenlétükkel az eseményt.

Bár a DC idén egyetlen filmmel sem képviseltette magát az Oscaron, azért DC-s múlttal rendelkező színészeket találhattunk a jelöltek között. Az este kevés meglepetést tartogatott, nagyjából papírforma szerint kerültek kiosztásra a díjak (teljes lista ITT). Ezúton is gratulálunk Gary Oldmannek az első Oscar díjához, valamint Margot Robbie-nak, Christopher Nolannek és a Magyarországot képviselő "Testről és lélekről" teljes stábjának a megérdemelt jelöléshez, mindnyájan nagyszerű teljesítményt nyújtottak! Az eseményre meghívottak és az after partin résztvevők között már sokkal több DC-s arcot találunk, össze is állítottunk nektek pár képcsokrot.

Képek...

... a díjátadó vörös szőnyegéről:

 

... a gáláról:

 

... a Vanity Fair Oscar after partijának érkezőiről:

 

... az after partikról:

 

... Mark Seliger fotóstúdiójából:

Érdemes még megemlítenünk Wonder Woman és Joker (vagy Luke Skywalker, kinek hogy tetszik), avagy Gal Gadot és Mark Hamill megismerkedését. A házigazda, Jimmy Kimmel az egyik reklámszünet alatt egy rakat filmsztár, Ansel Elgort, Mark Hamill, Emily Blunt, Lupita Nyong'o, Gal Gadot, Armie Hammer, Margot Robbie, Lin Manuel Miranda és Guillermo del Toro kíséretében átballagott egy szomszédos filmszínházba, ahol némi nassolni valóval hálálták meg a nézőknek, hogy moziba járnak, de még mielőtt megostromolták volna a termet, egymásra talált a két DC csillag, ezzel az egész este talán legemlékezetesebb (számunkra legalábbis biztosan) és legaranyosabb pillanatát szolgáltatva (az ominózus pillanat 2:17-től a kép jobb oldalán):

 

UPDATE:

Amy Adams a Vanity Fair fotókabinját is meglátogatta párja, valamint további filmsztárok társaságában:

Az alábbi videóban Gal Gadotnak és Margot Robbie-nak is akad közös pillanata a mozis akciózás során (0:35-től), valamint közelebbről is szemtanúi lehetünk előbbi és Mark Hamill megismerkedésének (3:20-tól):

(Forrás: Vanity Fair, Popsugar, PEOPLE, Billboard, EW, Hollywood Reporter)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr513716520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása