Minden, ami DC!

Dolph Lundgren az 'Aquaman' filmről árult el részleteket

2018. február 20. 12:57 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Az akciósztár a Mera karakteréről szóló pletykákat is megerősítette.

A Las Vegas Review Journal-nak adott interjúban a Nereus királyt életre keltő Dolph Lundgren nyilvánosságra hozta, hogy a kapcsolata az Amber Heard által alakított Merával más természetű lesz, mint a képregények lapjain. "Jó dolog királynak lenni. Próbálom megőrizni a békét idelent Amber Hearddal, aki a lányomat játssza." mondta Lundgren. "Próbál meggyőzni, hogy álljak a jó oldalra."

A képregényekben Nereus és Mera egymás jegyesei voltak, mielőtt a lány találkozott volna Arthur Curry-vel, akivel végül össze is házasodott és ők lettek Atlantisz királyi párja. Mivel azonban James Wan filmje lényeges változásokat hoz Mera háttérsztorijában, talán az Aquaman mítosz egy másik fejezetét veszi majd alapul, a számtalan DC Comics reboot közül.

Lundgren emellett egy közelgő háborút is beharangozott, amelyet a vízalattiak vívnak majd a szárazföldiek ellen."Aztán itt van még Nicole Kidman, mint Aquaman anyja [Atlanna királynő]. Együtt próbáljuk elkerülni a háborúskodást a szárazföld lakói és Atlantisz népe között."

Úgy tűnik, a filmben megpróbálják egyesíteni a tengerek hét királyságát, azt azonban egyelőre nem tudni, hogy békés vagy háborús szándékkal. Azt tudjuk, hogy a Patrick Wilson által játszott Orm (Aquaman testvére) lesz a főgonosz, akit valószínűleg nem fognak Ocean Masterként emlegetni a film során. Szintén köztudott, hogy Orm elfoglalja Atlantisz trónját, a tavalyi Comic-Conon vetített teaserben pedig láthatták a jelenlévők, hogy Patrick Wilson karaktere egy masszív hajóflottának parancsol. Aquaman testvére talán átveszi a hatalmat, hogy egyesítse a királyságokat és visszavágjon valamiért a szárazföldieknek. Ez akár azt is jelentheti, hogy Arthur Curry és Mera összefog, hogy megakadályozza a háborút és egy félvér atlantiszi uralkodását.

Lundgren nyilatkozatából tehát arra következtethetünk, hogy nem kell egy kínos szerelmi háromszöget néznünk Mera, Aquaman és a náluk sokkal idősebb Nereus között.

Az "Aquaman" december 21-én úszik be az amerikai mozikba.

(Forrás: ComicBook)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr113684726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása