Minden, ami DC!

'Batman Ninja': Megvan a premierdátum és az angol szinkronlista

2018. február 17. 17:19 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Megtudtuk, mikor utazhatunk Japánba kedvenc denevérünkkel, kik lesznek az angol hangok és milyen ínyencségeket tartalmaznak majd a lemezek.

A Warner Bros. bemutatta az anime hivatalos angol előzetesét, amivel egybekötve lerántották a leplet az ottani szinkrongárdáról is, ami a következőképpen fest: Roger Craig Smith ("Batman: Arkham Origins"), mint Batman, Tony Hale ("Az alelnök", "Az ítélet: család"), mint Joker, Grey Griffin ("Scooby-Doo"), mint Macskanő, Tara Strong ("Batman: Gyilkos tréfa"), mint Harley Quinn, Fred Tatasciore ("Family Guy"), mint Gorilla Grodd, Yuri Lowenthal ("Ben 10: Omniverzum"), mint Robin, Adam Croasdell ("Reign"), mint Éjszárny és Alfred, Will Friedle ("A kis gézengúz"), mint Red Robin, Tom Kenny ("SpongyaBob Kockanadrág"), mint Pingvin és Eric Bauza ("Csizmás, a kandúr kalandjai"), mint Kétarc.

batman-ninja-blu-ray-cover.jpg

A Batman Ninja megjelenések extrái a következők:

  • East/West Batman: Egy dokumentumfilm keretein belül nyerünk betekintést Batman és az anime találkozásának hátterébe. A nyugati jellegzetességek és karakterek keverednek a feudális Japán világával. Kelet és nyugat, kardok, szamurájok és óriás robotok mind szerepet játszanak az összecsapásban Batman és ellenfelei között.
  • Batman: Made in Japan: Egy ilyen különleges Batman projekt kiváló művészek szakértelmét igényli, akik összetéveszthetetlen anime stílust tudnak alkotni. A készítők beszélnek a japán karakterekről, inspirációkról és a designról, ami ezt a nem mindennapi fúziót hozta létre.
  • New York Comic Con Presents Batman Ninja: A 2017-es NYCC panel felvétele, ahol az alkotók mesélnek a projektről és a kihívásokról, amikkel szembe kellett nézzenek egy Batman anime készítése során.

Az új, egészestés Batman-kaland április 24-től válik elérhetővé a digitális platformokon, május 8-án pedig érkezik DVD-n és BluRay-en, amiből a fémdobozos változatot is beszerezhetik a rajongók.

(Forrás: Batman-News, IGN, ComicBook)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr6013669428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása