Minden, ami DC!

'Gotham': David Mazouz Jokerről és a 4. évad hátralévő részeiről beszélt

2018. január 25. 10:11 | DC Magyarország | komment

David Mazouz, a "Gotham" sorozat Bruce Wayne-je, a napokban a Discussing Film podcastjében vendégeskedett, ahol készségesen válaszolt a sorozattal kapcsolatos kérdésekre, és a fiatal színész nem fukarkodott az érdekes és fontos bejelentésekkel a sorozat kapcsán.

Először az épp szünetet tartó negyedik évad második feléről beszélt, és elárulta, mire számíthatunk a hátralevő 11 epizódban, valamint reagált Cameron Monaghan tweetjére. A Jerome-ot alakító színész egy ikonikus képregénypanelt osztott meg a Twitteren a Long Halloween című Batman történetből. Ezen a képen kedvenc denevérünk néhány közismert ellenfele, név szerint Joker, Solomon Grundy, Pingvin, Méregcsók, Mad Hatter, Madárijesztő és Macskanő látható, amint összefognak Batman ellen. Mivel mindegyik gonosztevő szerepel valamilyen formában a sorozatban, így semmi nem zárja ki a csapat megalakulását, David Mazouz pedig szintén ezt támasztotta alá, Monaghan képére reagálva: "Ó, igen, ez konkrétan a negyedik évad második fele. A sorozat összes rosszfiúja összefog, és egyféle gonosz Igazságligát alkot. Együtt fogják terrorizálni a várost 11 részen át."

Ha pedig már szóba került Jerome, Mazouz róla és Jokerről is nyilatkozott. Ugyebár minden jel arra mutat a kezdetektől fogva, hogy Jerome testesíti meg Jokert a sorozatban, bár a készítők folyamatosan tagadták, hogy Cameron Monaghan karaktere maga a bűn bohóc hercege lenne. Jerome csupán egyféle tisztelgés Joker karaktere előtt, de ennél jóval többről van szó, tudtuk meg David Mazouztól: "Ő nem Joker, ennyit mondok. Egyértelműen ő az inspiráció Joker számára, és ahogy az igazi Joker színre lép a sorozatban, az a legelképesztőbb húzás, amit a Gotham valaha meglépett." Ezek szerint Jerome csupán előkészíti a terepet a tényleges Jokernek, ami mindenképp érdekesen hangzik, és kíváncsian várjuk a nagy színre lépést. Cameron Monaghan szintén megerősítette ezt egy azóta törölt tweetjében: "Ezt én is alátámasztom. Amit kifőztünk, azt semmiképp nem érdemes kihagyni. Ismerős témát fordítottunk ki, valami újat, ugyanakkor a sorozathoz és a képregényekhez alkalmazkodót sikerült összehoznunk, és büszkeség tölt el, amiért a részese lehetek."

Mazouz végezetül a saját karakteréről árult el néhány új információt. A sorozat harmadik évadának vége tartogatott egy ikonikus Batman-pillanatot a rajongók örömére, amikor Bruce Wayne fekete öltözetben egy épület tetejéről nézett le a városra. A színész elmondása szerint számíthatunk még egy hasonlóan emblematikus momentumra, amit a rajongók már nagyon régóta szeretnének látni. Konkrétan arról a jelenetről van szó, amikor a fiatal Bruce először botlik denevérekbe, és megtapasztalja a fóbiáját az éjszakai állattól. Mazouz elárulta, hogy a denevérek fel fognak tűnni a Gothamben, de nem a már ezerszer bemutatott körülmények között. "Tudom, hogy eleinte nem volt szabad denevéreket mutatnunk a sorozatban, szóval nem vagyok teljesen biztos abban, hogy most mi engedélyezett és mi nem, de a denevérek hamarosan tiszteletüket teszik a képernyőn, és megvalósul a nagy találkozás is valamilyen formában. Egyértelművé válik Bruce denevérfóbiája és kapcsolata ezzel az állatfajjal, de nem úgy lesz elmesélve, ahogy eddig annyiszor láttuk már. Ez egy alternatív változat lesz."

Emellett azt is megtudtuk, hogy a karakter ruházata is át fog esni némi fejlesztésen: "Igen, amikor viszontlátjuk a jelmezt, egy fejlettebb változatot nézhetünk majd meg. Ezentúl ahányszor látjuk majd a jelmezt, mindig egy kis újításon esik át, Bruce, Lucius vagy Alfred keze által."

A "Gotham" valamikor tavasszal jelentkezik új epizódokkal.

UPDATE (21:24): A sorozat március 1-jén tér vissza a szünetről.

(Forrás: ComicBook.com, HeroicHollywood)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr1713601179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása