Minden, ami DC!

3 film, amiben Harley Quinn visszatérhet

2018. január 20. 09:56 | DC Magyarország | komment

Kevés a kétely afelől, hogy Margot Robbie, aki épp az "Én, Tonya" című filmjével gyűjti be az elismeréseket, visszatérhet az ikonikus DC karakter, Harley Quinn szerepéhez, akit a 2016-os "Öngyilkos osztag"-ban keltett életre. Az azonban nem tisztázott, hogy melyik tervezett DC Bővített Univerzum projekt kapcsán bújik újra a figura bőrébe. A The Wrap felsorolt három potenciális címet, amiben indokolt lenne Harley jelenléte.

"Suicide Squad 2": Természetesen ez a legkézenfekvőbb lehetőség az egykori Dr. Harleen Quinzel visszatérésére. A filmet várhatóan Gavin O’Connor jegyzi íróként és rendezőként is, a munkálatok pedig ősszel kezdődhetnek el, amint Will Smith befejezi legújabb filmjét, a "Gemini Man"-t. Az "Öngyilkos osztag" folytatása azért is érdekes projekt, mert ebben a filmben mutathatják be a Dwayne Johnson által alakított Black Adam karakterét, akit leginkább Shazam legfontosabb ellenfeleként ismernek a rajongók. Belsős információk szerint a cselekmény alapötlete az, hogy az osztagot megbízzák egy tömegpusztító fegyver felkutatásával. Hogy mi lenne ez a fegyver? Black Adam, személyesen. A film producerei Charles Roven és a frissen képbe került Mike Deluca.

"Birds of Prey": A már említett belsős informátorok szerint Robbie igazi DC Comics szakértővé vált, mióta csatlakozott az Öngyilkos Osztag csapatához, és érdeklődést mutat egy "Birds of Prey" film iránt. Ez nem egy önálló Harley film lenne, viszont számos női szuperhőst – és talán gonosztevőt – felvonultatna a DC palettájáról. Christina Hodson dolgozik egy Harley Quinn/Birds of Prey forgatókönyvön a Warner DC számára, tudta meg a The Wrap.

"Joker és Harley Quinn": A harmadik cím a kalapban egy különleges love story, ami a Mr. és Mrs. Smith receptjét követné, csak a DC két szuperbűnözője, Joker és Harley Quinn főszereplésével. Az "Őrült, dilis szerelem" rendezői, Glenn Ficcara és John Requa írnák és rendeznék a filmet, Jared Leto és Margot Robbie pedig visszatérne az ikonikus bűnözőpár szerepében.

Ez lenne az a három film, amit a The Wrap a "belsős informátorainak" értesülései alapján összegyűjtött, mi azonban hozzátennénk még egy-két címet ehhez a listához. Kiindulva abból a tényből, hogy Margot Robbie Harley Quinnjéből sosem elég, szívünk szerint minden DC filmbe beleépítenénk a karakterét, de ahol tényleg indokolt lenne a feltűnése, az a korábban már rebesgetett "Gotham City Sirens" mozi (ami a listán valamilyen okból mégsem szerepel), ahol Harley nem mással osztozna a vásznon, mint Méregcsók és Macskanő kettősével, valamint a Matt Reeves által jegyzett önálló Batman filmnek is érdekes adaléka lehetne a karakter. Ti melyik filmben látnátok legszívesebben viszont Harley Quinnt?

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr1713589685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása