Minden, ami DC!

Ben Affleck továbbra is Batman filmet rendezne

2017. december 21. 19:52 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

A Daily Sabah hozott le egy új interjút Ben Affleckkel, mely során arról kérdezték, visszatér-e Batman szerepébe "Az igazság ligája" után. Habár konkrétumokkal nem szolgált, a nyilatkozata mindenképp pozitívan hat a közelmúltban felmerült pletykák fényében.

"Én mindig az alapanyag minősége alapján értékelem ezeket a dolgokat. Szeretnék egy Batman filmet rendezni, de eddig nem kaptam olyan forgatókönyvet, amivel elégedett voltam, szóval most elölről kezdik és újraírják az egészet. Jelen pillanatban egy csomó különböző lehetőséget látok a DC univerzum folytatására, és szeretném ezeket a lehetőségeket kihasználni. Annyi biztos, hogy imádok ezekkel az emberekkel dolgozni, és nagy öröm volt számomra, hogy elkészítettük ezt a filmet."

Eredetileg ugyebár Ben rendezte és írta volna a karaktere következő szólófilmjét, majd előbb a forgatókönyvírástól lépett vissza, aztán pedig a rendezést adta át Matt Reevesnek. Legutóbb arról lehetett hallani, hogy Ben egyszer még el fogja játszani Batmant, amire nem Reeves filmjében, hanem a "Flashpoint"-ban fog sor kerülni.

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr4013517051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása