Minden, ami DC!

'Shazam!': Grace Fulton hivatalosan is csatlakozott a szereplőgárdához

2017. december 16. 18:31 | DC Magyarország | komment

Korábban már voltak pletykák arról, hogy az "Annabelle 2. - A teremtés" sztárja szerepelni fog a filmben, mostantól azonban ez kőbe vésett tény.

A hírt maga a színésznő jelentette be egy képpel az Instagramján, amin egy Shazam képregényt tart a kezében, a bejegyzés szövege pedig arról árulkodik, hogy elképesztően boldog és hálás, amiért a projekt részese lehet.

A film rendezője, David F. Sandberg szintén megerősítette a castingot, szintén az Instagramon, a tőle az elmúlt hetekben jól megszokott formában: az ő fotóján egy falat láthatunk, rengeteg kérdőjellel, valamint hat felfedett képpel a "Shazam!" már beválogatott szereplőiről, köztük Fultonéval. A sok kérdőjelből arra következtethetünk, hogy még rengeteg casting bejelentés várható a közeljövőben. A rendező tömören fogalmazott, egyszerűen csak üdvözölte a csapat legújabb tagját.

It was kind of already out there but here’s an official welcome to @smoregrace

David F. Sandberg (@ponysmasher) által megosztott bejegyzés,

Sandberg továbbá a képe alatti egyik kérdést megválaszolva azt is elárulta, hogy Fulton Mary Batson, avagy Mary Marvel szerepében lesz látható, aki a képregények lapjain Billy Batson ikertestvére.

A 2019. áprilisában mozikba kerülő film címszerepét Zachary Levi játssza, Billy Batsont Asher Angel kelti életre, továbbá biztosan feltűnik még a filmben az "AZ" sztárja, Jack Dylan Grazer, valamint Ian Chen és Jovan Armand. November elején érkezett a hír, hogy Mark Strong keltheti életre a film fő ellenlábasát, Doctor Sivanát, de erről továbbra sem érkezett hivatalos bejelentés.

A forgatás 2018. februárjában veheti kezdetét Torontóban, David F. Sandberg irányításával, aki Henry Gayden és Darren Lemke forgatókönyvét viszi filmre a New Line égisze alatt.

(Forrás: ComicBook.com)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr6913505565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása