Minden, ami DC!

'Shazam!': Mark Strong és Grace Fulton csatlakozhat

2017. november 02. 20:40 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

A New Line tovább gyarapítaná a film szereplőgárdáját, miután a múlt héten bejelentették, hogy Zachary Levi játssza Marvel Kapitányt.

Mark Strong Doctor Sivana szerepét játszhatja, aki Shazam ősellenségeként ismert, és 2009-ben 82. helyre került az IGN Legjobb Képregényes Gonoszok listáján. A film leginkább a New52-es képregényekből meríthet ihletet, ahol Sivana egy elismert tudós, aki egy ismeretlen állapotból törekszik megmenteni a családját. Miután a tudomány cserbenhagyja, a mágiához fordul. Doctor Sivana csapata talál valamit, amiről úgy gondolja, hogy Black Adam sírja lehet. Mikor megpróbálja kinyitni, a tudóst félig megvakítja egy mágikus villámlás, aminek mellékhatásaként ezentúl képes látni a varázslatokat.

Strong számára nem idegen a képregények világa: 2011-ben egy másik DC gonosztevőt, Sinestrot keltette életre a "Zöld Lámpás" filmben, de szerepelt Kingsman és Kick-Ass adaptációkban is.

Grace Fulton ("Annabelle 2. - A teremtés") pedig szintén a tárgyalások korai fázisában tart a stúdióval. Az ő szerepe egyelőre nem tisztázott, mindössze annyit tudni, hogy Batson egyik barátját alakíthatja.

A "Shazam!" forgatása valamikor 2018 februárjában veheti kezdetét Torontóban David F. Sandberg irányításával. 

(Forrás: The Wrap, The Hollywood Reporter, Variety)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr7513147338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása