Minden, ami DC!

'Aquaman': James Wan a film gonoszairól nyilatkozott

2017. december 15. 18:41 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Az "Aquaman" rendezője elsüllyesztett egy internetes pletykát, ami a DC Bővített Univerzum következő szólókalandjának gonosztevői kapcsán keringett.

A rajongók azt a következtetést vonták le, hogy a filmben összesen három rosszfiú szerepel majd: Patrick Wilson Orm-ja (másnével Ocean Master, nem mellesleg Aquaman féltestvére), Abdul-Mateen Black Mantája és Nereus király Dolph Lundgren alakításában. Wan azonban azt mondta, hiba csúszott a számításba.

"Kerek-perec kimondom: Nincs három gonosztevőnk. Ez nevetséges! Soha nem rendeznék eredetfilmet három gonosszal. Még a főhőst sem ismerjük, a világáról és az ellenfeléről nem is beszélve. Jobban szeretem a kisebb léptéket," mondta a direktor.

"Sokkal érzelmesebb és erőteljesebb módon szeretném bemutatni Arthur Curry-t és Merát, akit Amber Heard játszik. Aztán persze ott van Nicole Kidman és Temuera Morrison, mint Aquaman szülei. Tudjuk, hogy Black Manta is szerepelni fog, de Patrick Wilson lesz a film fő antagonistája. Nem feltétlenül használnám a 'gonosztevő' szót, inkább antagonista."

Ezek szerint Wan nem követi el azt a hibát, hogy túl sok főgonosszal zsúfoljon tele egy eredettörténetet.

(Forrás: Entertainment Weekly)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr2413504013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása