Minden, ami DC!

'Injustice 2': Bemutatkozik Hellboy

2017. október 28. 19:40 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

David Harbour ("Stranger Things") fogja alakítani a fűrészelt szarvú pokolfajzatot a közelgő mozis reboot-ban, de még előtte a Dark Horse Comics nagy piros féldémona összezúzza a DC univerzumot a NetherRealm Studios közismert játékában, az "Injustice 2"-ben. Az EW volt az első, aki megkapta a karaktert bemutató előzetest, amit lent meg is tekinthettek. Hellboy november 14-én válik letölthetővé.

A videóban Hellboy-t Atrocitussal, Cyborggal és Madárijesztővel láthatjuk harcolni, a védjegyének számító revolverével és a komikusan túlméretezett Végzet Jobb Kezével, amivel földbe döngöli ellenfeleit. Szintén elsőként pillanthatjuk meg a bombasztikus szuper mozdulatát, amivel lerángatja Atrocitust a pokolba, majd vissza.

Hellboy a harmadik és egyben utolsó karakter a Fighter Pack 2 DLC-ben, melyben csatlakozik Aquaman főellenségéhez, Black Mantához és a Mortal Kombat karakteréhez, Raidenhez. Azok a játékosok, akik megvásárolták az Ultimate Edition-t, a Digital Deluxe Edition-t, az Ultimate Pack-ot, vagy a Fighter Pack 2-t, letölthetik Hellboy-t november 14-én, november 21-től pedig bárki számára beszerezhető lesz.

Az "Injustice 2" jelenleg PlayStation 4-re és Xbox One-ra érhető el, hamarosan pedig PC-re is megérkezik.

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr3113112634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása