Minden, ami DC!

'Justice League 2': J.K. Simmons szerint készül a forgatókönyv

2017. október 21. 14:11 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

A "Wonder Woman" hatalmas sikere után megjelentek bizonyos jelentések arról, hogy a DC Bővített Univerzum a csapatfilmek helyett inkább a szólókalandokra fog koncentrálni. Ugyanakkor J.K. Simmons Total Filmnek adott interjújából egészen más derül ki. Az Oscar-díjas színész Gordon karakteréről és a visszatéréséről beszélt.

"Gordon felügyelő mindig ballonkabátot visel, így az edzésem eredménye nem igazán vehető észre, pláne Batman mellett! De ez csak egyetlen Igazság Ligája film a – reméljük – sokból. Épp készül a forgkönyv a The Batmanhez és a következő Igazság Ligája filmhez, ami jobban bemutatja az én Gordon inkarnációmat. Egyelőre nem volt sok dolgom. Olyan, mintha csak a kislábujjam dugtam volna egy hatalmas tóba."

Ez elég bíztatóan hangzik a rajongók számára. Talán arra is megvan az esély, hogy a Liga saját trilógiát kapjon a jövőben. Ez után J.K. ejtett még pár szót a karakterről, és a színészként rá nehezedő nyomásról:

"Ő egy ikonikus figura, és egyértelműen magasan van a mérce, komoly stafétát kell átvennem. Néhány igazán zseniális színész keltette már életre ezt a karaktert. Olyan, mintha Londonban mindenki csak Hamletet játszana. Most itt az én időm Gordon felügyelőként."

A trailerek azt sugalják, hogy J.K. emlékezetes alakítást nyújt majd a legendás felügyelő szerepében. A film bemutatójára már kevesebb, mint egy hónapot kell várni, addig üssük el az időt a feliratos végső előzetessel.

(Forrás: Comic Book Movie)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr8013047418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása