Minden, ami DC!

'Az igazság ligája' lehet a DC Bővített Univerzum eddigi legrövidebb filmje?

2017. október 21. 21:13 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Kedvenc szuperhőseink első közös kalandja meglepően rövid, mindössze 121 perces lehet.

Több mozihálózat, köztük a Regal Cinemas és az AMC Theatres is a 121 perces játékidőt tüntette fel a film címe mellett a weboldalán, ami mindössze két órának felel meg. Ezzel "Az igazság ligája" lenne a DC Bővített Univerzum eddigi legrövidebb filmje. Az AMC Theatres továbbá egy kérdésre válaszolva is ugyan ezt a játékidőt erősítette meg:

- "Üdv, a weboldalatokra nemrég felkerült, hogy AZ IGAZSÁG LIGÁJA játékideje 121 perc, megtudjátok erősíteni?"
- "Igen, ez a valós játékidő."

Összehasonlításképp: az univerzumindító "Az acélember" 143 percnyi játékidővel büszkélkedhet. Az azt követően bemutatott "Batman Superman ellen" mozis vágása 153 percre rúg. Az "Öngyilkos osztag" alig hosszabb "Az igazság ligája" lehetséges játékidejénél a maga 123 percével, míg a "Wonder Woman" játékideje 141 perc.

A mindössze 121 perces játékidő több okból is szokatlan. Először is, most láthatjuk először együtt a vásznon a DC Bővített Univerzum legnagyobb hőseit. Közülük Flash, Aquaman és Cyborg eddig csak cameoszerepben tűntek fel, így rendes bemutatásban sem részesültek még. Ez éppen elég indok egy hosszabb játékidejű filmhez, hogy mindegyik karakterre jusson elég idő.

Másodszor pedig, a filmet Zack Snyder rendezte, akinek a repertoárjában megtalálható a fentebb említett "Az acélember", a "Batman Superman ellen", valamint a legrövidebb változatában 163, a leghosszabb kiadásában pedig 3 óra 35 perc hosszú "Watchmen" is.

(Forrás: Comic Book)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr5413048174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása