Minden, ami DC!

Pro Video Film: 2017. novemberi DC megjelenések

2017. október 18. 21:34 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Adam Westet kísérhetjük el az utolsó denevérkalandjára, "Az Igazság Ligája: Az új küldetés" különleges kiadással jelentkezik, Lego Batman eddigi mozis agymenéseit pedig DVD gyűjteményként szerezhetjük be.

Batman Kétarc ellen
Dobjunk fel egy érmét, és lássuk, mi lesz a véged, Batman! Mikor egy szerkezet - amely arra hivatott, hogy a bűnözők fejében megszüntesse a gonoszságot - elromlik, Gotham City kerületi ügyésze, Harvey Dent átalakul a szörnyen eltorzult fejű és elméjű Kétarccá! Ehhez jön még a Joker, Pingvin és Rébusz által keltett bűnözési hullám, és Batman és Robintalán ezúttal végleg alulmarad. Vajon a Macskanő által nyújtott segítő mancs talpra állíthatja majd hőseinket, és segíthet nekik abban, hogy meghiúsítsák Kétarc szörnyű tervét? Kiderül ebben a lélegzetelállító nagy kalandban! Olyan legendás színészek közreműködésével, mint Kétarc szerepében William Shatner, valamint Adam West, Burt Ward és Julie Newmar, ez a vadiúj DC animációs film tuti minden Batman-rajongót levesz majd a lábáról! Keresd a legújabb DC rajzfilmet DVD-n!
 
EXTRA (magyar felirattal):

  • Bepillantás a DC Univerzum két egész estés animációs filmjeibe

LEGO Batman - A film és LEGO Kaland DVD gyűjtemény
A két szupi-szuper LEGO film most egy gyűjteményben érkezik!

LEGO KALAND
A legeslegelső egész estés LEGO®-mozifilm főhőse Emmet, az átlagos, szabálykövető, tökéletesen hétköznapi LEGO®- minifigura, akit tévedésből roppant különleges személyként azonosítanak, és azt hiszik, rajta áll vagy bukik a világ sorsa. Hirtelen nagyszabású küldetésen találja magát egy csapat idegen társaságában: meg kell állítaniuk egy elvetemült zsarnokot. Emmet számára azonban ez a feladat egy kissé túl nagy falat…

LEGO® BATMAN - A FILM
Ugyanazzal az őrületes tempóval felvértezve, mint ami A LEGO®-kalandból is világszenzációt csinált, az eredeti csapat önjelölt vezetője, LEGO® Batman most saját egész estés kalanddal tér vissza. De Gotham óriási változások elé néz, és ha Batman meg akarja akadályozni Jokert a hatalomátvételben, akkor fel kell hagynia ezzel az „egyedül dolgozom” mizériával, és együtt kell működnie másokkal, no meg talán az sem ártana, ha egy kicsit, egy icipicikét felengedne.

Keresd DVD-n a kétlemezes gyűjteményt!

Borító még nem elérhető!

Az Igazság Ligája: Az új küldetés
Darwyn Cooke díjnyertes képregénye alapján készült ez a lenyűgöző animációs kalandfilm, amely leleplezi az Igazság Ligája eredetét. A hidegháború okozta paranoia miatt SupermanBatman és Wonder Woman is a kormány célkeresztjébe kerül, és csak a lehető legsúlyosabb veszély képes arra kényszeríteni őket, hogy olyan újoncokkal kiegészülve, mint a VillámZöld Lámpás és a Marsi Embervadász, együttesen vegyék fel a harcot a Föld megmentése érdekében. Ezzel a vadonatúj különleges kiadással te is belevetheted magad a nagyívű kalandba, amely megmutatja, hogy a Föld legnagyobb bajnokai hogy hozták létre a világ valaha volt leghatalmasabb szövetségét! Keresd DVD-n!

EXTRÁK (magyar felirattal):

  • Retro Action Cool: Darwyn Cooke története
  • Szuperhősök egyesülve!: Az Igazság Ligája történelme
  • A végzet légiója: Hogy épül fel egy szupergonosz?
  • Képregényes kommentár: Tisztelgés Az új küldetés előtt; Audiokommentárok (eredeti nyelven)
  • Bepillantás a DC Universe következő animációs filmjébe

Megjelenési dátum Cím Formátum Lemezek száma Stúdió Műfaj Korhatár
2017.11.08 Batman Kétarc ellen DVD 1 WHV animációs 12
2017.11.08 LEGO Batman - A film és LEGO Kaland gyűjtemény DVD 2 Disney rajzfilm 6
2017.11.15 Az Igazság Ligája: Az új küldetés DVD 1 Disney animáció 12

(Forrás: Pro Video Film & Distribution)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr1113016922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása