Minden, ami DC!

A Legendák visszatérnek: Új arcok és régi ismerősök várhatóak

2017. október 08. 11:19 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Jövő kedden a "Legends of Tomorrow" is visszatér a tengerentúli tévéképernyőkre. Nem szokatlan a sorozat kapcsán, hogy történelmi személyek, ikonikus képregénykarakterek tűnnek fel, vagy jelentés történelmi korszakokba látogatunk. Ez harmadik évadban sem lesz máshogy, amely kapcsán Phil Klemmer producer szolgált újdonságokkal. Többek között a démonvadászt is megmelítette.

"Ott lesz Billy Zane és a cirkusz [a második részben], lesz egy kevés Julius Cézár Arubán a tengerparton a nyitóepizódban. Találkozunk [az új csapattaggal] Zarival ebben a disztópikus jövőben. Csinálunk egy kis Amblin-féle földönkivülis epizódot a '80-as évekbe helyezve; lesz Hasfelmetsző Jack a viktoriánus kori Londonban; Hollywood aranykora; John Constantine épp ördögöt űz. Lesz egy Freaky Friday (magyar címmel "Nem férek a bőrödbe", 2003-as testcserés vigjáték Lindsay Lohannel) ihletésű epizód. Az egyetlen dolog, amit nem sikerült összehoznunk, az egy Napoleon csatajelenet az Abba "Waterloo" cimű dalával aláfestve. Nem tudtuk megszerezni a jogokat a dalhoz."

Úgy fest tehát, hogy Matt Ryan John Constantine-ja az "Arrow" után végre a "Legends of Tomorrow"-ban is tiszteletét teszi, méghozzá elég stílusosan. Rengetegszer volt róla szóbeszéd, hogy akár főszereplőként is behoznák a sorozatba, ez pedig egy jelentős lépés lehet az ügyben. Reméljük, hamarosan befut egy hivatalos bejelentés is a szerepléséről.

A démonvadász egyébként sem marad távol az Arrowverzumtól, hamarosan érkezik ugyanis a CW Seedre a karakter saját animációs sorozata, természetesen Matt Ryannel a főszereplő hangjaként. A napokban egy plakát is befutott hozzá:

dlen-i4v4aanttn.jpg

(Forrás: Rotten Tomatoes)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr1212939369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása