Minden, ami DC!

Crisis on Earth-X: Infók a CW négyes crossoveréről

2017. szeptember 23. 15:31 | DC Magyarország | komment

A "Supergirl", a "The Flash", a "Legends of Tomorrow" és az "Arrow" idén is összeteszi, amije van egy crossover event erejéig, ami a "Crisis on Earth-X" címet kapta. A munkálatokat tegnap kezdték meg. További részletek az elolvasom mögött!

A történet szerint minden szuperhős egybegyűl, hogy részt vehessen Barry (Grant Gustin) és Iris (Candice Patton) esküvőjén (szóval úgy fest, a párterápia használ majd). De persze beütnek a gondok, amikor egy rakás gonosztevő az Earth X-ről szintén megjelenik az eseményen, nem épp baráti szándékkal.

Az Earth-X — ami a CW Seed közelgő animációs sorozatában, a "Freedom Fighters: The Ray"-ben is szerepel — a képregények oldalain egy párhuzamos univerzum, ahol a németek nyerték meg a II. világháborút, Zöld Íjász, Flash és Supergirl pedig gonoszok.

"Úgy terveztük az idei crossovert, hogy azokra az éves Justice League/Justice Society képregény crossoverekre emlékeztessen, amiken felnőttünk, és amiket gyerekként epekedve vártunk," mondta Marc Guggenheim és Andrew Kreisberg.

A különleges esemény alkalmából felkérték a legendás Wonder Woman rajzoló Phil Jimenezt egy borító készítésére, amit itt szemügyre is vehettek.

dctv-crossover_cvr-fnl_9215b15d.jpg

A poszter alapján megállapítható, hogy Flash, Zöld Íjász (Stephen Amell) és Supergirl (Melissa Benoist) a saját gonosz hasonmásukkal veszik fel a harcot. Ami pedig valószinű, hogy Gustin, Amell és Benoist fogja alakítani az ellenfeleket is, lévén Benoist a hangját kölcsönzi Overgirl karakterének, Supergirl gonosz másának a "Freedom Fighters: The Ray"-ben. De nem ez az egyetlen kapcsolat az animációs szériával, hiszen a plakát tanulsága szerint a Crisis behozza Ray karakterét az élőszereplős sorozatos univerzumba. Ray egy nyíltan homoszexuális karakter, akit a szintén ilyen orientáltságú színész, Russel Tovey kelt majd életre (és kölcsönzi majd a hangját az animációs sorozatában), ezzel olyan LGBTQ karakterekhez csatlakozva az Arrowverzumban, mint Sara Lance (Caity Lotz) a Legendákból, Central City rendőrkapitánya, David Singh (Patrick Sabongui) a "The Flash"-ből és Alex Danvers (Chyler Leigh) a "Supergirl"-ből.

Raymond "Ray" Terril "egy riporter, aki felfedez egy csoportnyi kormánytudóst, akik egy titkos projekten dolgoznak, hogy kifejlesszenek egy tömegpusztító fegyvert. Mielőtt azonban publikálhatná felfedezéseit, a projekt vezetője egy bombarobbanással próbálja meg őt eltávolítani. A bomba azonban nem öli meg Ray-t, hanem fény-központú szuperképességekkel ruházza fel. Ezekkel a képességekkel Ray már sokkal többet tehet, mint hogy cikkeket ír az igazságtalanságról: most már szembe is szállhat vele. The Ray-ként harcol Sam bácsi, valamint a Freedom Fighters oldalán a gonoszok ellen."

Russel Tovey

A borítón észrevehetjük még Captain Coldot, amiből arra következtethetünk, hogy Wentworth Miller is visszatér a nagy eseményre, Zari, a "Legends of Tomorrow" újdonsült hackere pedig egy titokzatos amulettet visel.

"Phil volt a tökéletes választás a borító megrajzolására. Egy kezeden meg tudod számolni, hány rajzoló képes ennyi karaktert elhelyezni egyetlen képen. Phil az egyik ilyen ember. A munkája a Justice League 207. számának borítója előtt tiszteleg, ami a 20. éves JLA/JSA crossovert takarta. A bennünk levő 10 éves srác a fellegekben van a lelkesedéstől," mondták a producerek.

A négyrészes crossover két éjszaka alatt fog lezajlani: november 27-én, hétfőn és november 28-án, kedden.

(Forrás: Entertainment Weekly, TV Insider, TVLine)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr9212887334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása