Minden, ami DC!

HIVATALOS: Patty Jenkins rendezi a 'Wonder Woman 2'-t!

2017. szeptember 11. 20:32 | DC Magyarország | komment

A rendező véglegesítette a szerződését a folytatásra vonatkozóan, Gal Gadot pedig már régebben aláírt a második részre, aminek 2019. december 13-ára tűzték ki a premierjét.

A Variety korábban arról számolt be, hogy Jenkins már dolgozik a forgatókönyvön Geoff Johnsszal karöltve. "A célunk egy újabb nagyszerű Wonder Woman-film megalkotása," mondta akkor Johns.

Miközben pontos számot nem közöltek, egyes források szerint Patty 8 millió dollár körüli összeget kap az írásért, rendezésért és producerkedésért egybevéve, ami megteszi őt minden idők legjobban fizetett női direktorává. A szerződése szerint a film bevételétől függően ez a szám tovább emelkedhet.

Wonder Woman első szólókalandja hatalmas sikert hozott a stúdiónak, hiszen Amerikában 409, míg világszerte 813 millió dollárt hozott a Warner kasszájába, ezenkívül a kritikák szinte egyöntetűen dícsérték, és a Rotten Tomatoes-on is 92%-ot tud felmutatni.

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr7412822412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása