Minden, ami DC!

Új plakát és bannerek érkeztek a 'Gotham' 4. évadához

2017. szeptember 06. 17:47 | DC Magyarország | komment

A sorozat folytatásához kiadott promóképek egyértelműen azt sugallják, hogy hamarosan felemelkedik a köpenyes igazságosztó.

Júliusban a 4. évad Comic-Con plakátján volt látható a fiatal Bruce Wayne, ahogy mereven tekint Gotham városára, ami sosem alszik. Ezen a poszteren még a "Dawn of Night" (Az éjszaka hajnala) alcím szerepelt, ami mostanra lecserélődött arra, hogy "A Dark Knight" (Egy sötét lovag). Ez a szöveg tetszetősebb, ismerősebb a karakter rajongóinak és még inkább összhangban van a mítoszokkal, amiket korábban felfedtek, habár éppen a számtalan lehetőség, és a képregényektől való elrugaszkodás miatt olyan élvezetes a FOX csatorna sorozata.

00000000079.jpg

Az egyik új banneren (plakátként ITT) Bruce-t láthatjuk Jim Gordon nyomában, denevérekből alkotott köpennyel a hátán. Mindketten szigorúan néznek, ami nem csoda, tekintve, hogy a negyedik évadban szembekerülnek majd a DC Comics jó pár gonosztevőjével, mint például Madárijesztő és a nemrég castingolt Professor Pyg, de a korábbi évadok során megismert bajkeverők sem tétlenkednek majd, mint Pingvin, Rébusz, Barbara és Ra's al Ghul, bemutatkozik Solomon Grundy, sőt mi több, John Stephens producer elárulta, hogy a két jófiúnak egymással is meggyűlik majd a baja.

gotham_s4_14x48_mask_f3-7.jpg

A másik új promókép pedig arra céloz, amire már oly' régóta várnak a rajongók: a denevér végre eljön Gotham városába. A csuklyás törvényen kívüli egyenesen a szemünkbe néz, miközben az arcát a denevérmaszk egy korai változata fedi (ezt egy előzetesben már mutatták), ami végül a védjegyének a része lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr2812806986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása