Minden, ami DC!

'Gotham' 4. évad: Michael Cerveris Professor Pyg szerepében

2017. szeptember 03. 14:11 | DC Magyarország | komment

Nincs már sok hátra az úgynevezett "Batman eredetsztori" folytatásának premierjéig! A szereplőgárda most Michael Cerveris ("The Tick") személyével bővült, aki a DC gonosztevőjét, Professor Pyg-et fogja életre kelteni az új évad során.

"Michael egyike a legjobb barátaimnak," mondta a sorozat executive producere, Danny Cannon a TVLine-nak. "Benne volt az iskolai érettségifilmemben, amikor még mindketten amatőrök voltunk. És most csatlakozik a nyájhoz, mint Professor Pyg," több részen keresztül.

A képregényekben Pyg, avagy Lazlo Valentin, egy sertésmaszkot viselő skizofrén, a Circus of Strange vezetője, akinek egyik ütőkártyája az úgynevezett "Babatronokból" (Dollotrons) álló maroknyi serege, amit az áldozataiból toborzott magának, és az arcukra baba álarcot rögzített.

Ahogy Cannontól megtudhattuk, a negyedik évad Madárijesztőt viszi képregényőre, új teret engedve a drámának: "Mikor a stúdió azt kéri, hogy vegyetek vissza kicsit, mert túl ijesztő, akkor tudod, hogy jól csináltad."

A sorozat szeptember 21-étől jelentkezik új részekkel, ezentúl már csütörtökönként.

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr2712798758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása