Minden, ami DC!

'Legends of Tomorrow': Courtney Ford játssza Damien Darhk lányát

2017. szeptember 02. 16:39 | DC Magyarország | komment

A "Dexter" és a "Parenthood" sztárja visszatérő szerepben csatlakozott a sorozat stábjához!

A színésznő először a 3. évad 5. epizódjában tűnik majd fel Eleanor, az okos, ravasz és kissé túlvilági karakter szerepében – akit amolyan felnőtt Wednesday Addamsként írnak le. "Ártatlan pillantása elbűvölő lehet, de mindez csak álca. Eleanor veszélyes, és rendkívüli képességgel rendelkezik, hogy manipuláljon másokat. Pontosan tudja, az emberek mit akarnak hallani. Nagyon intelligens és mindig több lépéssel előrébb jár. Damien Darhk lányaként egyedülálló tehetsége van a sötét erők használatához."

Az ugyan egyelőre rejtély, hogy Neal McDonough Darhkja hogyan fog visszatérni, de Marc Guggenheim és Phil Klemmer executive producerek szeretnék feltámasztani a karaktert (ezt már a Comic-Conon bejelentették), nemrég pedig utaltak rá, hogy az "Arrow" 4. évada utáni változatát láthatjuk majd Darhknak, valamilyen módon visszahozva őt az élők sorába.

Ford a való életben ráadásul a szintén Legenda sztár, Brandon Routh felesége. Meglepő módon a sorozatban is megmagyarázhatatlanul vonzódnak egymáshoz.

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr4412796152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása