Minden, ami DC!

BRÉKING: Joker eredetfilm készül a 'Másnaposok' rendezőjével!

2017. augusztus 23. 10:17 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Újabb Batman univerzum spinoff film került kezdeti stádiumban a Warner Bros./DC-nél. Bővebben az elolvasom mögött!

A forgatókönyvet Todd Phillips, a "Másnaposok" és a "Haverok fegyverben" rendezője és Scott Silver ("8 mérföld") írja, előbbi pedig a rendezés mellett producerként is közreműködik Martin Scorsese-szel egyetemben.

A stúdió egy új, egyelőre el nem nevezett banner alatt bővíti tovább a DC kánonját különálló történetszálakkal, amelyekben különböző színészek kapnak lehetőséget az ikonikus karakterek eljátszására. Ezek a filmek nem fogják részét képezni az épülő DC Bővített Univerzumnak.

Ezt a vonalat követné a címben említett Joker eredettörténet is: habár a Deadline jelentése szerint Jared Leto visszatér a Bűn Bohóc Herceg szerepébe az "Öngyilkos osztag" folytatásában és a Harley Quinn spinoffban, ebben a filmben már egy másik, vélhetően fiatalabb színész kaphatja a szerepet.

A terv egy kemény és földhözragadt gengszterfilm, ami a '80-as évek eleji Gothamben játszódik, egy jó mozira pedig minden esély megvan Martin Scorsese-szel a fedélzeten. A cikk egyébként említi tőle a "Taxisofőr", a "Dühöngő bika" és "A komédia királya" című filmeket, hogy némi elképzelésünk is legyen, hogy milyen stílusban tervezik bemutatni Joker korai éveit.

Az írók egyébként már dolgoznak is a forgatókönyvön.

Szerintünk remek lépés ez a stúdiótól, hiszen így olyan történeteket is láthatunk a nagyvásznon, amiket a Moziverzumban egyébként lehet, hogy nem, illetve más szemszögből ismerhetjük meg a közkedvelt karaktereket.

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr812773834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása