Minden, ami DC!

BRÉKING: Dátumot kapott a 'Wonder Woman 2' premierje!

2017. július 26. 08:24 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

A Warner Bros. szombati Comic-Con paneljén hivatalossá vált a második Wonder Woman-kaland érkezése, ám ekkor a bemutató bejelentése elmaradt. Nem kellett sokat várnunk, hogy kiderüljön, mikor lesz részünk a következő csodában.0000000041.png

A "Wonder Woman 2" az előzetesen vártnál korábban, 2019. december 13-án kerül a tengerentúli mozikba, amikorra más premier egyelőre nincs bejelentve. A hír alig egy héttel azután érkezett, hogy a stúdió két rejtélyes projektnek erősített meg bemutatódátumot 2020-ra.

Hivatalosan is visszatér a folytatásra Gal Gadot, akit legközelebb az idén novemberben érkező "Az igazság ligája" című filmben láthatunk majd Diana Prince szerepében Ben Affleck sötét lovagja, a Jason Momoa által játszott Aquaman, az Ezra Miller-féle skarlát gyorshajtó és Ray Fisher Cyborgja oldalán a DC szuperhős álomcsapatában.

Patty Jenkinsszel, a kritikai és bevételi szempontból is sikeres első rész direktorával folynak a tárgyalások, de még nem jelentettékbe a részvételét. Mindeközben viszont arról hallani, hogy ő és Geoff Johns már neki is álltak a forgatókönyvnek.

A "Wonder Woman" szólófilm jobban tartotta a bevételét, mint bármelyik szuperhősmozi az elmúlt 15 évben. Amerikában eddig 389 millió dollárt gyűjtött, és a hétvégén megelőzte az év egyik másik nagy képregényes dobását, "A galaxis őrzői vol. 2"-t, ezzel pedig idén a második legtöbbet kereső film lett a "Szépség és a szörnyeteg" mögött.

A "Wonder Woman 2" a harmadik DC-mozi, aminek van premierje "Az igazság ligája" és az "Aquaman" (2018. december 21.) mellett. A hétvégi Comic-Conon a Warner Bros. logókkal utalt a felvezetőjében a ránk váró DC filmekre, melyek közt helyet kapott a "Shazam!", a "Flashpoint", a "The Batman", a "Batgirl", a "Justice League Dark", a "Green Lantern Corps" és az "Öngyilkos osztag" folytatása is.

Olvassátok vissza a Comic-Con közvetítésünket!

Ha tetszett a bejegyzés, ne felejtsétek el kedvelni az új Facebook oldalunkat!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr212690915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása