Minden, ami DC!

Zack Snyder megosztotta az első képet Darkseidról Az igazság ligájában

2019. június 17. 13:57 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Sajnos mozgásban nem nézhettük meg az ikonikus főgonoszt.

Már régóta nem titok, hogy a Zack Snyder-féle Igazság Ligájában Darkseid is szerephez jutott volna, sőt, azt is tudjuk, hogy ki játszotta.

Tegnap volt apák napja, ez alkalomból pedig a Vero nevű közösségi platformon osztott meg a direktor egy fotót a DC univerzum talán legnagyobb gonosztevőjéről, ami konkrétan a filmből származhatott. A környezet, melyben láthatjuk, ismerősnek tűnhet, ugyanis abból a visszaemlékezésből való, amikor Diána meséli Bruce-nak, hogy az amazonok, az atlantisziak, az emberek, valamint más hősök és legendák közös erővel üldözték el Steppenwolfot a Földről.

darkseid-snyder-vero2.png

Az egészben az a legérdekesebb, hogy a kép alapján egy már vizuális értelemben is szinte teljesen kész jelenetből vághatták ki Darkseidot, és nemes egyszerűséggel lecserélték Steppenwolfra. Mindez talán a teljes flashbackre is igaz lehet, hiszen korábban kiderült, hogy egy komplett harcjelenetet vettek fel, melyben istenek csaptak össze a fiatal Darkseiddal. Ezzel szemben a filmben ennek semmi nyoma nincs, és a karakter neve is csupán egyszer kerül említésre. Összehasonlításképp itt van ugyanaz a jelenet, ezúttal már a mozikban bemutatott filmből, Steppenwolffal a középpontban.

vlcsnap-2019-06-17-08h23m46s032.jpg

Ezen kívül Cyborg családjáról is kaptunk egy eddig még nem látott képet a rendezőtől, melyen azt láthatjuk, ahogy az Anyadobozok próbálják elhitetni Victorral, hogy újra normális életet élhet a szüleivel. A kommentek között Snyder azt is elmondta, hogy ez Silas halála után játszódott volna, amire a film mozis változatában szintén nem került végül sor. Azt, hogy a karakter nem éli túl a történetet, Zack egyik májusi fotójából tudtuk meg, ezt is megnézhetitek most ismétlésként.

silas-death-cyborg-snyder-vero.png

cyborg-deleted-scene-snyder-vero2.png

Az egyszer biztos, hogy Zack távozásával és Joss Whedon érkezésével a Warner óriási változásokat eszközölt a film kapcsán, amit a rendező nyilatkozata is alátámaszt a saját elképzeléseiről.

(forrás: Zack Snyder [Vero])

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr1414898044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása