Minden, ami DC!

BRÉKING: Az HBO berendelte a Watchmen sorozatot!

2018. augusztus 17. 20:17 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Ezennel megvan a csatorna első saját szuperhősös sorozata.

Regina King és Damon Lindelof

Az HBO berendelt egy egész évadot Damon Lindelof Watchmen feldolgozásából, ami Alan Moore és Dave Gibbons kultikus képregényének világában játszódik. A sorozat 2019-ben kerülhet bemutatásra, a szereplőgárdát pedig a következő névsor alkotja: Regina King, Jeremy Irons, Don Johnson, Tim Blake Nelson, Louis Gossett Jr, Yahya Abdul-Mateen II, Adelaide Clemens, Andrew Howard, Tom Mison, Frances Fisher, Jacob Ming-Trent, Sara Vickers, Dylan Schombing, Lily Rose Smith és Adelynn Spoon. Egyikükről sem lehet tudni, hogy kiket játszanak az adaptációban.

Egy olyan alternatív világban, ahol a "szuperhősöket" törvényen kívülieknek tartják, a Watchmen felkarolja az ikonikus alapmű nosztalgiáját, de ugyanakkor igyekszik a maga lábán megállni és új utakat bejárni. Amint azt maga Lindelof is kiemelte egy levélben, a sorozat nem egy szolgai adaptációja lesz a grafikus novellának, hanem egy új történet, ami az alapmű világában játszódik, új karaktereket felvonultatva és napjainkba helyezve a cselekményt.

Az HBO programigazgatója, Casey Bloys korábban már utalt arra, hogy a csatorna várhatóan berendeli a sorozatot a Lindelof által írt és Nicole Kassell által rendezett pilot alapján. Bloys azt mondta, ha erre sor kerül, az HBO valószínűleg minél hamarabb elkezdi a forgatási munkálatokat.

Lindelof executive producerként is részt vesz a projektben, Kassell és Tom Spezialy mellett. Stephen Williams rendezői és executive produceri feladatokat lát el a sorozat kapcsán. A Watchmen a White Rabbit és a Warner Bros. Television közreműködésében készül az HBO számára.

A csatorna egy minimalista teaser plakáttal is fokozza a várakozásunkat, amin a már jól ismert sárga-fekete színkombinációban olvasható a "Nothing ever ends..." szlogen, ami egyenesen a képregényből származik, egészen pontosan Dr. Manhattantől.

watchmen-static.jpeg

Alan Moore és Dave Gibbons képregénye nemrég új köntösben jelent meg hazánkban, hasonlóan a Zack Snyder által jegyzett filmadaptációhóz.

(Forrás: EW, Deadline, THR, Variety)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr7014187481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása