Minden, ami DC!

'Titans': Negative Man és Robotman is csatlakozott a szereplőgárdához

2018. március 02. 09:37 | DC Magyarország | komment

Egyre terjedelmesebb a névsor az élőszereplős "Titans" sorozat háza táján.

A DC univerzum legfurább csapata, a Doom Patrol is feltűnik a "Titans" egyik epizódjában. A Warner már csepegtetett néhány információt a csapattagok castingja kapcsán, most pedig itt vannak az újabb bejelentések: Dwain Murphy ("Star Trek: Discovery") fogja játszani Larry "Negative Man" Trainort, Jake Michaels ("Designated Survivor") pedig Cliff Steele, avagy Robotman szerepét kapta a sorozatban.

Negative Man 1963-ban tűnt fel először a képregények lapjain a My Greatest Adventure 80. számában. Larry Trainor a légierő pilótája, aki lezuhan a gépével és egy titokzatos "negatív energiának" teszi ki magát. Magát fásliba burkolva próbálja megvédeni környezetét a különös képességétől, amellyel képes egy önprojekciót létrehozni. Ezt úgy kell elképzelni, mint egy radioaktív árnyékot, ami képes lebegni és energiát kibocsátani.

A csapat Robotman néven ismert tagja, az egykori autóversenyző, Cliff Steele borzalmas balesetet szenvedett, aminek következtében a teste életképtelenné vált. Cliff agyát a rejtélyes Dr. Niles Caulder mentette meg, most pedig egy erős robot testben él tovább.

Negative Man és Robotman a Doom Patrolhoz csatlakozik, Niles Caulder professzor (Bruno Bichir) és Rita "Elasti-Girl" Farr (April Bowlby) mellé. A csapat a sorozat ötödik, "The Doom Patrol" címre keresztelt epizódjában tűnik fel, de természetesen a későbbi visszatérésre is van lehetőség.

Egyelőre nem tudni, hogy pontosan mikor indul útjára a DC saját digitális szolgáltatója, ahol többek között a "Titans" széria is futni fog, de várhatóan valamikor az év második felében kerül rá sor.

(Forrás: ComicBook, Den of Geek)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr4113708818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása