Minden, ami DC!

BRÉKING: Saját gyártású sorozatokkal indul a Warner DC csatornája!

2017. április 25. 19:14 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

A Warner Bros. hatalmas lépést tesz a digitális műsorszolgáltatás irányába az egyik vezető brandjével. A stúdió és a DC Entertainment létrehoz egy új, DC-tematikájú szolgáltatót, ami 2018-ban indul útjára két saját gyártású, képregényen alapuló TV sorozattal. Az egyik az élőszereplős "Titans" széria, ami mögött a CW DC univerzumának királya, Greg Berlanti áll, de közreműködnek még olyan nevek, mint Akiva Goldsman, Geoff Johns, Sarah Schechter, valamint a Warner Bros TV. A másik a kultikus animációs sorozat, a "Young Justice" felélesztése a Warner Bros. Animation részéről. Ez utóbbi címe "Young Justice: Outsiders" lesz.

gallerycomics_1900x900_20140917_ntt_v1_cvr_53f500285e4b80_52534093.jpg

A DC-témájú streaming szolgáltató változatos, interaktív élményeket fog nyújtani, valamint egyaránt magában foglal majd képregényeket és TV sorozatokat.

A Goldsman ("Star Trek: Discovery"), a DC Entertainment elnöke és kreatív igazgatója, Johns és Berlanti által írt "Titans" a képregények egyik legnépszerűbb csapatát mutatja be. Egy leendő szuperhőscsapatot követhetünk nyomon, aminek a DC univerzum minden szegletéből vannak tagjai. Az akciódús kalandsorozatban Dick Grayson előtör az árnyékokból, hogy egy félelmet nem ismerő, új szupercsapat vezére legyen, amiben jelen van Starfire, Raven és még sokan mások.

UPDATE: Johns egy tweetben Beast Boy feltűnésére is utalt:

Goldsman, Johns, valamint a Berlanti Prods' égisze alatt Berlanti és Schechter executive producer szerepet vállaltak. A sorozat a Weed Road Pictures, a Berlanti Productions és a Warner Bros. Television közreműködésében fog megvalósulni.

Az élőszereplős "Titans" bemutató epizódját eredetileg a TNT rendelte be 2014-ben, amit Goldsman ekkor még Marc Haimes ("Kubo és a varázshurok") oldalán írt. Azonban a csatorna rendszere megváltozott, ennek következtében pedig jegelték a projektet, és végül már nem is kerültek előrébb.

young-justice-outsiders-logo.jpg

A "Young Justice: Outsiders" hivatalos logója

A "Young Justice: Outsiders" animációs sorozatban a DC Univerzum tinédzser hősei nőnek fel a feladatukhoz egy szupererőkkel, szupergonoszokkal és szupertitkokkal teli világban. Az új évadban a csapat az eddigi legnagyobb kihívással néz szembe, amikor felveszik a harcot a metahumán kereskedelemmel és az ezzel járó fenyegetéssel, ami a genetikai fegyver versengés kereszttüzébe szorult társadalmat veszélyezteti.

Sam Register ("Tini Titánok, harcra fel!") executive producerként, a műsor alkotói, Brandon Vietti és Greg Weisman producerként, Phil Bourassa pedig művészeti vezetőként működik közre.

Arról egyelőre nincs konkrét információ, hogy mikor indul a csatorna.

Ti mit gondoltok a bejelentésről? Örültök, hogy végül megvalósul a "Titans" sorozat? Szerintetek a csatorna megvalósulása nyithat kaput új, vagy korábban elvetett/elkaszált projekteknek? Várjuk a véleményeteket hozzászólásban!

Ha tetszett a bejegyzés, kedveljetek minket a Facebookon!

Kövessétek az új Instagram oldalunkat!

Írta és fordította: Genzo és Ádám

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr7212454201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása