Minden, ami DC!

Darkseid és a Fúriák is benne lesznek a New Gods filmben

2019. augusztus 02. 13:11 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Maga a rendezőnő biztosított minket efelől.

Ava DuVernay, a New Gods mozi rendezője és társírója a napokban a Twitteren válaszolt néhány rajongói kérdésre, természetesen a készülő filmmel kapcsolatban is.

A legfontosabb újdonság, hogy a rendezőnő megerősítette, számíthatunk Darkseid jelenlétére a történetben, ahogy a Fúriákéra is. Előbbi karakter behozása logikus lépés, hiszen a Jack Kirby által alkotott képregényben is ő a főgonosz, DuVernay és Tom King pedig ebből az alapanyagból merít inspirációt a forgatókönyvhöz. A Fúriák jelenlétét pedig nagyrészt az magyarázza, hogy a rendezőnő odavan értük, főleg a vezérük, Big Barda képezi a rajongás tárgyát, ez a Twitteren adott válaszokból kiderül.

Darkseid már Zack Snyder eredeti elképzeléseinek is fontos szereplője volt annak idején, ugyanis ő lett volna Az igazság ligája főgonosza, aki ellen a liga tagjai felveszik a kesztyűt a Földön és az Apokolipsz bolygón egyaránt. A New Gods mítosza két világ, Új Genesis és Apokolipsz háborújára épül, amely során Darkseid odaadja a fiát, Oriont Új Genesis uralkodójának, az ő gyermeke, Scott Free pedig az Apokolipszre kerül túszként, így kialakul egy fegyverszünet a két fél között, ami azonban nem tart örökké.

A Fúriák (Female Furies) egy csapatnyi elit harcosnő, akik fanatikusan hűségesek Darkseidhoz. A kiképző mesterük Granny Goodness, a szegény családban született harcos, akinek brutalitása feljuttatta őt a ranglista tetejére. Darkseid felkérte őt a Terror Orphanages kiképző létesítmény vezetésére az Apokolipszen.

Ava DuVernay nem árult el további konkrétumokat a filmmel kapcsolatban. Annyit lehet még tudni, hogy a szereplőgárdában "99.9 százalékos eséllyel" benne lesz valaki a rendezőnő korábbi, Netflixes minisorozatából, a When They See Usból.

A New Gods premierdátumának bejelentése egyelőre még várat magára.

(forrás: THR, ComicBook, Twitter)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr314991886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása