Minden, ami DC!

Nem Camren Bicondova játssza Macskanőt a Gotham utolsó részében

2019. április 20. 09:18 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

A színésznőnek jelenete sem lesz a fináléban.

A Gotham sorozatzárója a változásokról és az új kezdetekről szól. A befejezés 10 évet ugrik előre az időben, Bruce Wayne (David Mazouz) pedig felnőttként tér vissza a városba, és ahogy azt már a promóanyagok is bemutatták, végre Batmanként is láthatjuk őt. De ez az időbeni ugrás azt is jelenti, hogy Camren Bicondova, aki az eddigi évadokban alakította Selina Kyle-t, nem kap szerepet a fináléban. Bicondova egy Twitter bejegyzésben adta a rajongók tudtára, hogy az utolsó előtti epizóddal elbúcsúzott a sorozattól.

"A lehető legnagyobb tisztelettel akartam hozzáállni Selina Kyle-hoz. Hiszem azt, hogy része lenni egy örökségnek, valamint hátrahagyni egyet azt is jelenti, hogy tudod, mikor kell átadni a stafétát valaki másnak. Szerencsés vagyok, hogy én formálhattam meg Selinát a meghatározó kamasz éveiben, és az a helyes döntés, ha valaki másra hagyom a felnőtt énjét."

A felnőtt Selina Kyle-t Lili Simmons (Banshee, Ray Donovan) kelti életre az utolsó epizódban, az EW-nek hála pedig kaptunk két hivatalos képet is a karakterről.

gotham-510_scn41_bn0310.jpg

gotham-510_scn41_bn0324.jpg

Az epikusnak ígérkező finálé április 25-én érkezik.

(forrás: Entertainment Weekly, TVLine)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr1414776446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása