Minden, ami DC!

Kiderült, mikor debütál a Netflixen a Lucifer teljes 4. évada

2019. április 10. 19:52 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

A bukott angyal felemelkedett.

Május 8-án kerül fel a Lucifer 4. évada a Netflixre, amit a szolgáltató egy rövid kedvcsinálóval és egy új plakáttal adott a tudtunkra, ráadásul nagyon kreatívan időzítve, ugyanis a premier előtt pontosan 666 órával látott netvilágot a promó.

Tavaly nyáron a Fox elkaszálta a sorozatot a harmadik etap végeztével, amely egy cliffhangerrel zárult. Az utolsó jelenetben Chloe Decker nyomozó (Lauren German) végre rájött, hogy a partnere valóban Lucifer, miután látta a karakter ördögi arcát. Szerencsére a Netflix feltámasztotta a szériát egy 10 epizódot számláló negyedik felvonásra, így a rajongók végül megnézhetik a szezonvégi csavar kifutását a történetben.

A negyedik évad elején Lucifer még mindig Chloe felfedezése miatt őrlődik, de egy új kihívással is szembe kell néznie Éva (Inbar Lavi) személyében, egyenesen a Teremtés könyvéből. Amikor az eredendő bűnös visszatér az életébe, Lucifernek rá kell jönnie, hogy a nő vajon bosszút forral-e azért, amiért a csábítás folytán száműzték az Édenkertből, vagy valami egészen más jár a fejében.

Tom Ellis meg van győződve arról, hogy ez a sorozat eddigi legjobb évada. "Mindenféle kétség nélkül ki merem jelenteni, hogy ez a legerősebb szezon, amit csináltunk. Ez annak köszönhető, ahol félbehagytuk a történetet és ahol újra felvesszük a fonalat. Komoly fordulóponthoz érkeztünk, hiszen ezidáig senki nem hitte el, hogy Lucifer az ördög, most azonban ez köztudottá vált néhány fontos karakter számára."

lucifer-season-4-poster-netflix.jpg

(forrás: EW, TVLine)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr714757051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása