Minden, ami DC!

Ilyen kiadásokban vihetjük haza az Aquamant

2019. március 19. 16:06 | DC Magyarország | komment

Még a Shazam! premierje előtt elmerülhetünk a fotelból Atlantiszban.

Miután Arthur Curry királlyá válásának története elárasztotta a mozipénztárakat, most az otthonainkon a sor, ugyanis James Wan elképesztően látványos rendezése Jason Momoa főszereplésével végre felkerülhet a polcainkra. A Pro Video hírleveléből kiderült, hogy április 3-át kell bejelölnünk a naptárainkban, ha nem akarunk lemaradni a lemezek boltba és webáruházakba kerüléséről a következő formátumokban: DVD, Blu-rayTM, Blu-rayTM Steelbook, 3D Blu-rayTM és 4K UHD.

Ez a dátum nem csak azért tökéletes, mert már nincs olyan messze, hanem azért is, mert másnap már egy újabb DC szuperhős mozis pályafutása veszi kezdetét, aki szívesen tölti fel a telefonjainkat, és ment meg olyan autóbuszokat, amelyeket ő sodort veszélybe. A David F. Sandberg rendezésében készült Shazam! nagyszerű mókának ígérkezik, az Aquaman lemezünkkel pedig tökéletesen rá is tudunk hangolódni a másnapi mozizásra. Az extrák között ugyanis találunk egy rövid betekintést a Zachary Levi nevével fémjelzett kalandba.

Az alábbiakban elolvashatjátok a forgalmazó leírását a filmről, hogy pontosan milyen extrákkal gazdagodnak a különböző kiadványok vásárlói, illetve a lemezek borítóit is megnézhetitek.


Az AQUAMAN bemutatja a félig ember, félig atlantiszi ARTHUR CURRY eredettörténetét, hogy aztán elvigye őt élete kalandjára. A veszélyekkel és csodákkal teli utazás során Curry bebizonyíthatja, hogy érdemes-e a címre, ami születésétől fogva az ő joga. Hogy lehet-e ő Atlantisz királya.

EXTRÁK a DVD-n (magyar felirattal):

JAMES WAN, A VILÁGÉPÍTŐ

  • James Wan a DC egyik legambiciózusabb filmjét hozta tető alá. A rendező társaságában közelebbről is megvizsgáljuk, milyen kihívásokkal kellett megbirkóznia Jamesnek a színészi alakítások és a vizuális effektusok terén, hogy létrehozhasson egy egészen új világot.

EXTRÁK BD-n, BD Steelbookon, 3DBD-n és a 4K UHD-n (magyar felirattal):

MERÜLJ EL TÖBB MINT 60 PERCNYI KULISSZATITOKBA A HÉT TENGER KIRÁLYÁVAL!

  • Exkluzív bepillantás a SHAZAM!-ba
  • AZ AQUAMAN VILÁGÁNAK MÉLYÉN: Így készült a film
  • AQUAMANNÉ VÁLNI: Lépj be Jason Momoa világába
  • BLACK MANTA SÖTÉT TITKAI: Ismerd meg Aquaman leghalálosabb ellenfelének történetét!
  • ÉS MÉG SOK MINDEN MÁS!

(forrás: Pro Video Film & Distribution)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr5714701136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása