Minden, ami DC!

Elizabeth Anweis fogja játszani Kate Kane mostohaanyját a Batwoman pilotjában

2019. február 24. 10:57 | DC Magyarország | komment

Még több családi konfliktus van készülőben.

Újabb szereplőt castingoltak a CW Batwoman pilotjához: Elizabeth Anweis is megnehezíti majd Batwoman életét, mivel ő kelti majd életre Catherine Hamilton-Kanet, a címszereplő mostohaanyját.

Catherine elkötelezett védelmi vállalkozóként hatalmas vagyonra tett szert, és ezek a milliárdok Gotham egyik legbefolyásosabb polgárává emelték őt. A konfliktus számára csupán anyagi kérdés: Batwoman árt az üzletnek.

Anweis tévés szereplései között olyan címeket találhatunk, mint a 9-1-1, a Twin Peaks 3. évada és az NCIS: Los Angeles.

A történet szerint Kate Kane az igazság és az egyenes beszéd megszállottja. A magasan képzett, nyíltan leszbikus utcai harcos Batwomanként rója Gotham utcáit, hogy megtisztítsa az elbukott várost a bűnözéstől. De még korántsem nevezhetjük őt hősnek. Egy városban, aminek szüksége van a megmentésre, Kate előbb a saját démonjaival kell, szembenézzen, mielőtt válaszol Gotham hívó szavára, és a remény jelképévé válik.

A csatorna a pilot alapján fogja majd eldönteni, hogy berendeli-e a sorozatot.

(forrás: Deadline, Variety)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr7814645969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása