Minden, ami DC!

Kiderült, ki lesz a Batwoman pilot főgonosza

2019. február 08. 09:41 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

A színésznő korábban is játszott már DC sorozatban.

Rachel Skarsten főszereplő gonoszként csatlakozott Ruby Rose mellé a CW-féle Batwoman pilot epizódjában! Ez lehet az első olyan szuperhősös sorozat, aminek főhőse nyíltan homoszexuális.

A történet szerint Kate Kane az igazság és az egyenes beszéd megszállottja. A magasan képzett, nyíltan leszbikus utcai harcos Batwomanként rója Gotham utcáit, hogy megtisztítsa az elbukott várost a bűnözéstől. De még korántsem nevezhetjük őt hősnek. Egy városban, aminek szüksége van a megmentésre, Kate előbb a saját démonjaival kell, szembenézzen, mielőtt válaszol Gotham hívó szavára, és a remény jelképévé válik.

Skarsten Alice-t fogja játszani, akit úgy kell elképzelni, mintha Batwomannek is lenne egy Jokere. A karakter az Alice Csodaországban által inspirált Wonderland Gang néven ismert gothami bűnözőcsoport vezetője. Az elbűvölő stílus és a fékezhetetlen téboly között ugráló nő legfőbb célja, hogy Gothamben senki ne érezhesse magát biztonágban.

Skarsten számára nem idegen a DC univerzum, ugyanis első nagyobb szerepei közé tartozott a 2002-es Birds of Prey sorozat, melyben Dinah Lance (Fekete Kanári) identitását öltötte magára. Azóta láthattuk őt Az Uralkodónőben (Reign), valamint az Imposters és az Elveszett lány sorozatokban is.

(forrás: Deadline, TVLine)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr6914614550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása