Minden, ami DC!

Sherloque exfelesége is feltűnik a The Flash következő epizódjában

2019. január 31. 19:38 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Több verzióban is megnézhetjük a karaktert.

Kimberly Williams-Paisley vendészereplőként teszi tiszteletét a The Flash soron következő részében. A színésznő a Föld-221-ről származó detektív, Sherloque (Tom Cavanagh) egyik exfeleségét kelti életre a sok közül, ráadásul több változatban is megjelenítve őt a képernyőn.

Nem ez lesz a színészpáros első közös szereplése, hiszen játszottak már együtt a 2006-os A skacok meg a kukacok című filmben, valamint a Hallmark Darrow and Darrow című sorozatában.

Williams-Paisley korábbi kreditjei között megtaláljuk a Két pasi meg egy kicsi, a Nashville és a Relativity sorozatokat, valamint a Netflix tavalyi karácsonyi filmjét, a Christmas Chronicles-t.

A The Flash következő epizódja a "Goldfaced" címet viseli. A történet szerint Barry és Ralph bűnözőnek álcázzák magukat, hogy megvásároljanak egy szerkezetet, amivel megállíthatják Vicadát. Iris eközben veszélybe kerül, miközben Cicada holléte után nyomoz.

A szóban forgó epizód február 5-én, kedden kerül bemutatásra a CW-n.

(forrás: TVLine)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr114601044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása