Minden, ami DC!

Magyarországra is érkezik a legendás Batman képregénygyűjtemény

2019. január 08. 19:37 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Az Eaglemoss tovább ostromolja a pénztárcánkat.

A DC Comics Nagy Képregénygyűjtemény sikerein felbuzdulva az Eaglemoss kiadó arra a döntésre szánta el magát, hogy az Amerikában tavaly december óta futó The Legend of Batman kötetsorozatot is útjára indítja Magyarországon.

Ahogy azt a cím is sejteti, a keménykötésű képregények a sötét lovag életét hivatottak bemutatni a kezdetektől napjainkig. Az eredeti sorozat 60 számot tartalmaz, köztük a legfontosabb és legnépszerűbb Batman történetekkel, a kötetek számát azonban várhatóan még bővíteni fogják.

Ami a hazai megjelenést illeti, hivatalos bejelentés még nem érkezett, csupán az Eaglemoss oldalára felkerült némi infó a sorozatról, beleértve az első három szám fedőlapját, valamint az exkluzív ajándékokat, amikben az előfizetők részesülnek.

original.png

Ha minden igaz, már nem is kell sokat várnunk, hogy megkaparinthassuk az első kötetet, ami a Nulladik év (Zero Year) történet első felét tartalmazza, hiszen állítólag valamikor februárban útjára is indul a sorozat, de erről sincs egyelőre hivatalos közlemény.

A hazai képregénypiac tehát továbbra is virágzik, csak győzzük beszerezni a sok kötelező olvasmányt.

(forrás: Eaglemoss)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr5814548518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása