Minden, ami DC!

Plastic Man is bemutatkozhat a nagyvásznon

2018. december 07. 20:42 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

A Warner rugalmasan áll hozzá a filmes univerzumépítéshez.

A friss névnek számító Amanda Idoko hozza tető alá a Plastic Man film forgatókönyvét a Warner Bros. számára. A humoros akció-kalandfilm executive producere a New Line egykori társalapítója, Bob Shaye lesz.

Plastic Man eredetileg nem a DC-hez tartozott, Jack Cole a Quality Comics számára alkotta meg a figurát 1941-ben. Amikor a kiadó 1956-ban becsődölt, a DC felvásárolt egy rakás karaktert, köztük a rugalmas szuperhőst is.

Civil nevén ő Patrick Eel O'Brian, aki gengszterből lett jófiú. Egy félresikerült rablás alkalmával lelőtték, és ráadásul egy bizonyos vegyszer hatása alá is került. A bandája hátrahagyta őt, mivel halottnak hitték, azonban amikor felébred, észreveszi, hogy meg tudja változtatni az alakját, valamint szinte bármilyen módon képes nyújtani a testét, ezzel ő lesz a világ legrugalmasabb embere. O'Brian végül felépül és beáll a rendőrséghez.

A karakter igen nagy népszerűségnek örvend a képregényolvasók körében. Egy ideig az Igazság Ligájának is tagja volt, valamint kapott önálló rajzfilmsorozatot is.

A projekt még nagyon korai fázisban van, egyelőre nem is kapott zöld utat, valamint rendező sincs még a láthatáron. Idoko szerződtetésének hátteréről sem lehet sokat tudni, csupán annyit, hogy a studio fél évig kereste a megfelelő személyt a munkára.

Idoko korábban a The Mayor című sorozat íróstábjának tagja volt, első mozifilmes munkája pedig a Breaking News in Yuba Country című film, aminek forgatása jövőre esedékes.

Ami a Plastic Man adaptációt illeti, egyes források szerint a Warner megtartaná a karakter könnyed, olykor bohókás stílusát a mozis adaptációban is.

Walter Hamada, a DC filmek produkciós vezetője, valamint Chantal Nong fogja felügyelni a munkálatokat.

(forrás: Deadline, THR)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék:hír Plastic Man

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr6414454988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása