Minden, ami DC!

Az AMC berendelte a Preacher 4. évadát

2018. november 30. 06:42 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Jövőre is folytatódik a mennyeien pokoli hajsza.

Az AMC botrányosan beteg természetfeletti drámasorozata, a Preacher újabb évaddal tér vissza a tévéképernyőkre. A forgatást 2019 elején kezdik Ausztráliában, a 10 vadonatúj egyórás epizód pedig még ugyanabban az évben várható.

Sam Catlin showrunner valamint az Evan Goldberg/Seth Rogen rendezőpáros sorozatának főszereplői a nyugat-texasi prédikátor, Jesse Custer (Dominic Cooper), a tökös barátnője, Tulip O'Hara (Ruth Negga) és az ír vámpír, Cassidy (Joseph Gilgun). Ők hárman útra kelnek, hogy megtalálják Istent, miközben egy különös csatába keverednek, ami érinti a Mennyországot, a Poklot, és mindent a kettő között.

A sorozat augusztusban zárta le a harmadik etapját, melynek végén Jesse búcsút intett az otthonának, Angelville-nek, és újra összeállt Tulippal, miközben Herr Starr és a Grál mesteri terve tovább szövődött.

Cooper, Negga és Gilgun természetesen visszatér a főszereplő trió szerepébe, és állandó szereplőként csatlakozik hozzájuk az új évadban is Ian Coletti (Eugene "Arseface" Root), Graham McTavish (Gyilkosok Szentje), Pip Torrens (Herr Starr), Julie Ann Emery (Lara Featherstone) és Noah Taylor (Hitler).

(forrás: AMC, Variety)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr5614406066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása