Minden, ami DC!

Szinopszist kaptak az Elseworlds crossover részei

2018. november 29. 19:23 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

A Legendák külön kalandjáról is kiderültek részletek.

Nem kell már sokat aludnunk a CW idei, Elseworlds címre keresztelt crossoveréig, ami számos újdonságot tartogat majd, például Lois Lane és Batwoman debütálását, John Wesley Shipp újra magára húzza a '90-es Flash jelmezt, vagy Superman, Flash és Zöld Íjász első közös képernyős szereplését az Arrowverzum történetében. A három estén át tartó esemény a Flash, az Arrow valamint a Supergirl aktuális évadában tölt ki egy-egy epizódot, ezekhez kaptunk hivatalos leírásokat a csatornától.

December 9 – Első óra: The Flash
Amikor Barry Allen és Oliver Queen egy reggel arra ébrednek, hogy testet cseréltek egymással, megpróbálnak utánajárni, hogy mi okozta a kavarodást az idővonalon. A dolgok egy csapásra rosszabbra fordulnak, amikor felvázolják a problémát a Flash Csapatnak, de senki nem hisz nekik. Hőseink rájönnek, hogy Supergirl segítségére van szükségük, ezért elutaznak a Föld 38-ra, ahol Smallville-ben találkoznak Kara unokatestvérével, Clarkkal és a rettenthetetlen riporterrel, Lois Lane-nel. LaMonica Garrett vendégszerepel The Monitor szerepében.

December 10 – Második óra: Arrow
Oliver és Barry még mindig felcserélt állapotban van, de a páros olyan nyomokra bukkan, amelyek egy bizonyos John Deeganig vezetnek. Supergirllel együtt elindulnak hát Gotham City felé, hogy az ügy végére járjanak. Itt találkoznak a rejtélyes Kate Kane-nel, akitől megtudják, hogy a hely, amit keresnek, az Arkham Elmegyógyintézet.

December 11 – Harmadik óra: Supergirl
Az utolsó fejezetben az Acéllány, Flash, Zöld Íjász és Superman készülnek megvívni életük legnagyobb csatáját.

De amíg mindennek szemtanúi lehetünk a képernyők előtt, nézzük meg újból az esemény legfrissebb előzetesét, természetesen MAGYAR FELIRATTAL:

Bár a Legendák ezúttal nem vesznek részt az eseményben (csak egy rövid cameó erejéig), ők is egy crossover-szerű epizóddal ütik el az időt, amiben a csapat tagjai saját maguk különböző verzióival kell szembenézzenek.

Miután Constantine megszegi a legfőbb Legenda szabályt, miszerint tilos megváltoztatni a múltat, Charlie és Zari segítségével néz szembe a következményekkel, a többi legenda tudta nélkül. Bár Zari arra bátorítja Constantinet és Charliet, hogy egyszerűen csak oldják meg a problémát, a kettős elszántan próbál más módot keresni, ezzel csak rontva a helyzeten.

(forrás: KSiteTV, TVLine)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr5414403540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása