Minden, ami DC!

A holnap legendáinak is megvan a tervük a crossover hetére

2018. október 16. 14:11 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Az eseményből kimaradnak, de megoldják.

Ahogy azt már tudjuk, a Flash, Arrow és Supergirl hősei Batwomannel kiegészülve vesznek részt a CW decemberi, Elseworlds névre keresztelt crossoverében. A korábbi eseményekkel ellentétben a legendák csapata nem vesz részt a történetben, de a készítők azért tartogatnak némi meglepetést arra a hétre.

"Amíg a többi sorozat crossoverezik, mi megcsináljuk a magunk crossoverét egy epizódban, ami alternatív idősíkokon fog átívelni," árulta el Keto Shimizu, a sorozat showrunnere.

Caity Lotz hozzátette, hogy alternatív idősíkok alatt azt értik, hogy megnézhetjük a legendák több különböző oldalát is, és ezek valószínűleg kapcsolatba is lépnek egymással, hasonlóan a második évad fináléjához. Ő és a Zari szerepében látható Tala Ashe egyaránt lelkesedését fejezte ki a nem mindennapi epizód kapcsán.

leg_s4_8x12_300dpi.jpg

A Legends of Tomorrow negyedik évada október 22-én, hétfőn veszi kezdetét.

(forrás: TVLine)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr5414304511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása