Minden, ami DC!

BRÉKING: Henry Cavill dobbanthat Superman szerepéből!

2018. szeptember 12. 16:28 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Úgy tűnik, elbúcsúzhatunk az Acélembertől.

A Hollywood Reporter értesülései szerint Henry Cavill véglegesen szögre akasztja a vörös köpenyt! Egyelőre sem a stúdió, sem a színész nem kommentálta hivatalosan a fejleményeket, vagyis még nem vehetjük készpénznek a hírt.

A Warner Bros. az utóbbi időben a Shazam! film kapcsán próbálta megszerezni Cavillt egy Superman cameo erejéig, ám ez a terv egyeztetési gondok miatt füstbe ment. Most pedig úgy néz ki, más projektben sem láthatjuk viszont őt az ikonikus szuperhős szerepében. Ebben a helyzetben az is közrejátszik, hogy a stúdió egy önálló Supergirl filmre helyezte át a hangsúlyt az Acélember kalandjainak folytatása helyett. Azonban Cavill búcsúzása nem jelenti azt, hogy a karaktertől is végleg el kell köszönnünk a DC Moziverzumban. Már fel is röppentek bizonyos pletykák arról, hogy a Warner olyannyira új irányba szeretné terelni a Kripton utolsó fiának történetét, hogy még Michael B. Jordan castingolásának lehetőségét sem vetik meg a szerepre.

A Warner Bros. egyféle restartban gondolkozik a DC Moziverzumot illetően, és fokozatosan, egy gyökeresen más irányba próbálják terelni a brandet. Cavill kilépése ehhez a folyamathoz járulna hozzá, ahogy az is, hogy várhatóan Ben Afflecket sem láthatjuk már viszont Batman szerepében a továbbiakban.

Henry Cavill három filmben játszotta el a világ legismertebb szuperhősét (Az acélember, Batman Superman ellen, Az igazság ligája), és mindegyikben a karakter másik oldalát testesítette meg.

Ha Henry és Ben távoznak is Superman és Batman szerepéből, Az igazság ligája többi hősének mozis pályafutása nem mostanában látszik a végéhez érni. Ugyanis most decemberben úszik be a vásznakra a Jason Momoa nevével fémjelzett Aquaman, 2019 novemberében Gal Gadot egy újabb szóló amazonkalanddal tér vissza Wonder Womanként, az Ezra Miller főszereplésével készülő Flash mozi forgatása pedig valamikor 2019 elején veheti kezdetét. Egyedül Cyborg saját filmjéről nincs semmi hír.

UPDATE #1 (17:51):

Cavill ügynöke a Twitteren adott reményt a rajongóknak: "Nyugalom, a köpeny még a szekrényben van. A Warner Bros. továbbra is a partnerünk a DC univerzum fejlesztésében. Még ma érkezik a stúdió közleménye az ügyben."

UPDATE #2 (18:54):

A Warner Bros. képviselője egy eléggé semmitmondó nyilatkozatban reagált a Cavill távozásáról szóló hírekre: "Bár nem született még döntés jövőbeni Superman filmekről, mindig tiszteletteljes és jó kapcsolatot ápoltunk Henry Cavill-lel, és ez továbbra is változatlan marad."

(Forrás: THR, Deadline)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr8714236759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása