Minden, ami DC!

Robin Wright és Connie Nielsen is visszatér a Wonder Woman folytatásában

2018. szeptember 02. 14:27 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Antiopé és Hippolüté újra feltűnik a vásznon.

Wright nemrég egy interjúban mesélt néhány projektről, amelyben jelenleg részt vesz. Ezek között ott van például a Kártyavár utolsó évada, de ami érdekesebb, hogy a Wonder Woman 1984 is a színésznő teendői között szerepel. Mint kiderült, Wright egy flashback jelenetet forgat a Hippolütét játszó Connie Nielsennel Spanyolországban.

Ez egy nagyszerű és váratlan fejlemény. A Wright által alakított Antiopé az első rész egyik fénypontja volt, ám a tábornok sajnos életét vesztette a Themüszkirán vívott csatában. Ha nem is a jelenben, de egy visszatekintés erejéig ismét láthatjuk majd őt a vásznon, ráadásul Diana édesanyjával együtt.

Érdekesség, hogy a színésznővel Az igazság ligájához is forgattak egy flashback jelenetet, ám az végül a vágószoba padlóján végezte. Reméljük, ezúttal jobb sorsra jut.

De nem csak a két amazon tér vissza a második fejezetre, hanem a Chris Pine által játszott Steve Trevor is. Az ő feltámadásának körülményei egyelőre nem ismertek, ám az első hivatalos képen 80-as évekbeli ruhákat visel, így arra következtetünk, hogy az ő jelenléte nem egy flashback keretein belül valósul meg.

A Wonder Woman 1984 forgatása jelenleg is zajlik, az amerikai premier pedig 2019. november 1-jén esedékes.

(Forrás: ComicBook, Batman-News)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr3614217015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása