Minden, ami DC!

A holnap legendái új részekkel a magyar tévéképernyőkön

2018. augusztus 18. 16:13 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

A harmadik évad augusztus 29-től a VIASAT6-on!

A legendák időn és téren átívelő kalandjait szerda esténként 22 órától, dupla résszel követhetjük majd nyomon. A folytatás 18 részből áll, így ha megszakítás nélkül adja a csatorna, 9 hét alatt le is megy. Az alábbiakban az etap hivatalos leírását és egy előzetest találtok.

A harmadik évadban a Holnap legendái olyan új veszélyekkel néznek szembe, amelyeket saját maguk okoztak az előző évad végén. Azáltal, hogy visszatérnek az időben egy olyan pillanatra, amelyet egyszer már megéltek, alapvető törést és anakronizmust okoznak az időben. Csapatunknak meg kell találnia a módját annak, hogy miként hozzák rendbe az anakronizmusokat, mielőtt az idő folytonossága végleg felbomlik. De mielőtt legendáink akcióba kezdenének, Rip Hunter és az újonnan felállított Időhivatal megkérdőjelezi a módszereiket, és feloszlatja a bandát. A csapat az Időhivatal törvényességét kétségbe vonva felfogadja Zari Tomazt, egy hackert a jövőből, és folytatja kétes időutazásait, miközben meg vannak győződve róla, hogy a megkérdőjelezhető módszereik ellenére vannak olyan problémák, amelyeket a hivatal nem képes megoldani. Az ilyen problémákat csak a legendák képesek helyrehozni.

(Forrás: VIASAT, Puliwood)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr5114173735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása