Minden, ami DC!

PLETYKA: Tom Cruise lehet a Zöld Lámpás

2018. augusztus 16. 19:44 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

A-listás színésszel erősítene a Warner Bros.

A Crazy Days and Nights oldal jóvoltából ütötte fel a fejét egy pletyka, miszerint Tom Cruise a legesélyesebb a Green Lantern Corps főszerepére. Egy a szóbeszéd már márciusban netvilágot látott, ám akkor még nem lehetett tudni az érintett színész nevét, csak annyit, hogy abban az esetben vállalja el a szerepet, ha átírják a forgatókönyvet, és a karaktere életben marad a film végén. Most azonban névvel is kiegészült a pletyka, nem is akármilyennel.

Cruise-ról nem most hallhatunk először a Zöld Lámpás kapcsán, különösképpen, hogy a legutóbbi két, egyaránt nagy sikernek örvendő Mission: Impossible rendezője, valamint a színésszel gyakran együtt dolgozó Christopher McQuarrie neve is felmerült a filmhez, szintén márciusban. A direktor egyébként azt nyilatkozta, hogy szívesen elvállalná a Green Lantern Corps vagy a Man of Steel 2 rendezését. Azóta nem történt mozgolódás ilyen téren a projekt háza táján, legalábbis olyan nem, amiről a Warner Bros. beszámolt volna a nyilvánosságnak. Jelenleg annyit tudni, hogy a forgatókönyvet Geoff Johns írja, arról azonban nincs információ, hogy a szóban forgó pletyka David Goyer korábbi szkriptjéhez kapcsolódik, vagy a Johns-féle újhoz. Egyébként Cruise neve már 2017-ben felkerült egy szűkített névsorra a karakter kapcsán, és saját állítása szerint nem határolódik el egy szuperhős szereptől.

Március óta a felek akár meg is egyezhettek, de az is megeshet, hogy továbbálltak (utóbbi valószínűbb, hiszen ha megköttetett volna az egyezség, vélhetően már bejelentették volna). Ha ez a pletyka kinövi magát és pozitív reakciókban részesül a rajongók körében, a Warner Bros. talán újra átgondolhatja Cruise szerződtetését. Charles Roven producer egyébként Mark Wahlberget látta volna szívesen a szerepben, erre utalhat az az Instagram bejegyzés is, amiben Wahlberg egy fal előtt pózol, amin a DC Moziverzum filmekhez castingolt színészek képei láthatók a falon.

Egy biztos, ez jó hír a DC filmek és a Zöld Lámpás rajongói számára, ugyanis ezek szerint a Warner nem sajnálná rá a pénzt, hogy egy nagyágyúval fusson neki a filmnek. Cruise napjaink egyik legnagyobb hollywoodi sztárja, jelenleg Henry Cavill-lel egyetemben a nagyszerűen sikerült Mission: Impossible - Utóhatásban szerepel a mozikban. Cavill korábban egyébként egy interjú során elmondta, hogy nagyon élvezte a közös munkát Cruise-zal, így örülne, ha később ismét lenne lehetőségük együtt dolgozni.

A jelenleg Green Lantern Corps címen futó projektben a hírek szerint a Zöld Lámpás képregények két legnépszerűbb karaktere, Hal Jordan és Jon Stewart kerülne a középpontba.

(Forrás: ComicBook.com, Heroic Hollywood, Batman-News)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr2814184427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása