Minden, ami DC!

Supergirl saját filmet kaphat

2018. augusztus 06. 20:51 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Krypton utolsó leánya is berepülhet a nagyvásznakra.

A Warner Bros. és a DC Entertainment elkezdett dolgozni egy Supergirl filmen! A forgatókönyvírói posztra leszerződtették a 22 Jump Street szkriptjéért is felelős Oren Uzielt, ám egyelőre nincsenek producerek a projekt élén. Uziel továbbá olyan filmekhez adta a nevét íróként, mint a Mortal Kombat, a Cloverfield Paradox vagy a készülő Sonic the Hedgehog. A Netflix égisze alatt bemutatott Shimmer Lake-ben az írói mellett már rendezői kreditet is magáénak tudhatott.

A karaktert jól ismerhetjük a tévéképernyőkről is, hiszen a CW népszerű Supergirl sorozata a negyedik évadát kezdi idén. A Gred Berlanti és Sarah Schechter felügyelete alatt készülő szériában Melissa Benoist tündököl a címszerepben.

A képregények lapjain először az Action Comics 252. számában találkozhattunk a hősnővel, akit Otto Binder és Al Plastino alkotott meg. Kara Zor-El Argo City-ben született és nevelkedett, Krypton egyik szegletén, ami átvészelte a pusztulást. Amikor a város megsemmisült, a szülei a Földre küldték Karát, hogy unokatestvére, Kal-El, ismertebb nevén Superman nevelje fel őt. Supergirl felvette az árva Linda Lee személyazonosságát, és beköltözött a Midvale árvaházba.

Az első három Superman film után, 1984-ben egy Supergirl spinoff is napvilágot látott, Jeannot Szwarc rendezésében. Akkor Helen Slater ölthette magára az ikonikus kosztümöt, a mellékszereplők között pedig olyan nevekkel találkozhattunk, mint Faye Dunaway, Mia Farrow vagy Peter O'Toole.

A DC következő filmes megjelenései az idén decemberben érkező Aquaman, valamint a 2019 áprilisában mozikba kerülő Shazam!, Zachary Levivel és Asher Angellel a főszerepben.

(Forrás: Variety, Deadline)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr3914165935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása