Minden, ami DC!

DC Super Pets animácós film van készülőben

2018. augusztus 05. 10:12 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

A Lego Batman film írói már a fedélzeten.

A Warner Bros. Jared Sternre és John Whittingtonra bízta egy egész estés Super Pets animációs film megírását, akik dolgoztak már együtt a szenzációs Lego Batman - A film szkriptjén is. Stern emellett a rendezői széket is elfoglalta a projekt kapcsán.

A szuperhősök elképesztő népszerűségnek örvendenek napjainkban, és a legifjabb generáció képviselői talán szívesen néznének szuperképességgel rendelkező állatokat akcióba lendülni a vásznon. Ha a filmet élvezetessé tudják tenni a gyermekeiket elkísérő szülők számára is (mint a Teen Titans Go! to the Movies-t), akkor bármilyen furán is hangzik, de ez egy sikeres projekt lehet. A DC Comics a történelem során többször hozakodott elő egy-egy hős állat megfelelőjével, amelyek általában az ismert jófiúk mellett harcoltak a füzetekben, néha azonban a Super Pets nevű csapatba álltak össze egy kaland erejéig.

Ez az állati társaság először 1962-ben jelent meg a képregények lapjain, az Adventure Comics 293. számában. Az akkori felállás a következő tagokból állt: Krypto, a Szuperkutya; Streaky, a Szupercica; Bat-Cow; Flexi, a Gumimadár, valamint Aquaman tengeri csikója, Storm. A későbbiek során olyan karakterekkel bővült a csapat, mint Beppo, a Szupermajom; Comet a Szuperló és Damian Wayne kutyája, Titus. A Super Pets az 1986-os Végtelen világok krízise című crossover esemény óta nem bukkant fel a füzetekben, egyedül Kryptót láthattuk azóta Superman történetek mellékszereplőjeként. A képregényeken kívül animációs formában is találkozhattunk már a kedves kis csapattal, a Cartoon Network ugyanis rövidfilmek sorozatát sugározta 2012 és 2014 között.

Egyelőre nem tudni, hogy a készülőben levő filmben mely állatok juthatnak szerephez, kik szólaltatják meg a hősöket, valamint a bemutató dátuma sem ismert még.

(Forrás: MovieWeb, THR)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr8314162697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása