Minden, ami DC!

Befutottak a 'Teen Titans Go! To the Movies' első véleményei

2018. július 01. 17:31 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Az ifjoncok méltóak egy saját filmre.

A DC Comics legismertebb fiatal hősökből és szárnysegédekből álló csapata idén nyáron rohanja le az amerikai mozitermeket (sajnos a magyar bemutatóról egyelőre nincs hír), néhány író, riporter és blogger pedig részt vehetett egy korai vetítésen, aztán, ahogy az lenni szokott, véleményüket tweetekbe foglalva tárták a világ elé a népszerű Cartoon Network sorozat egész estés adaptációjával kapcsolatban.

Ezek a korai reakciók azt sugallják, hogy a széria rajongói ütős élményben részesülhetnek. Azt is megtudjuk, hogy a film néhány poénja azt az idősebb korosztályt célozza meg, aki odavan a szuperhősökért és a DC Comics produktumaiért.

A történet szerint hőseink el vannak keseredve, amiért minden kortársuk kapott már saját mozifilmet rajtuk kívül, ezért elkezdenek egy olyan főellenséget keresni maguknak, aki méltóvá teszi őket egy nagyvásznas feldolgozásra. Így kerülnek szembe Slade-del (akit a legifjabb célközönségre való tekintettel egyszer sem neveznek Deathstroke-nak), aki gonosz tervével a bolygó minden hősét az irányítása alá akarja vonni.

Lássuk tehát, hogy miképpen vélekednek a szerencsés nézők az alkotásról.

"A Teen Titans Go! To the Movies ütött, de ez nem akkora meglepetés. Van egy visszatérő poén a Challengers of the Unknown kapcsán, amitől fetrengtem a röhögéstől. Ja és van egy geg a kamu Alfred mozifilm előzetesben, egy 'coming broom' felirat, amin még azóta is nevetek."

"A Teen Titans Go! To the Movies hatalmasat szólt, jelenleg a kedvenc idei animációs filmem. Imádtam az utalásokat az obskúrus szuperhősökre és a 80-as évek zenéire. Még egy meglepetés cameo is van, amin várhatóan mindenki szakadni fog a nevetéstől."

"A Teen Titans Go! To the Movies szuper móka. Nagyon gyerekes, de ugyanakkor vicces is, a szuperhős áthallások elmések, a cameók királyok, és messzebbre merészkedik, mint azt vártam volna."

Ezek a vélemények nagyon biztatóan hangzanak, reméljük, mi sem maradunk ki a buliból, és legalább házimozis formában megtekinthetjük majd a filmet. Addig nem tudunk más tenni, mint hogy újranézzük az előzetesét.

(Forrás: ComicBook, Heroic Hollywood, EW)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr9014086451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása