Minden, ami DC!

'Aquaman': Új képen a monumentális vízalatti csata

2018. június 15. 17:53 | DC Magyarország | komment

Cápák a tengeri sárkányok ellen.

Orm (Patrick Wilson) és Nereus király (Dolph Lundgren) seregei néznek farkasszemet egymással ezen az új "Aquaman" képen, amit a tegnapiakhoz hasonlóan szintén az Entertainment Weekly-nek köszönhetőnk. Merüljünk el egy kicsit ebben a vízalatti jelenetben, és nézzük meg, mi minden történik a képen:

am_21762381892139021032.jpg

Most pedig vegyük sorra, mit látunk:

markup2.jpg

A helyszín egy romokban álló, ősi találkozóhely, amit "The Council of the Kings" néven ismerünk. Ez nem Atlantiszban található (tehát azt még mindig nem láthattuk, "Az igazság ligája" ominózus jelenete sem ott játszódott), hanem a birodalom határában.

1. Amikor Atlantisz az óceán mélyére süllyedt, Hét Királyságra szakadt. Mindegyik szobor a háttérben egy-egy királyt ábrázol, a hét terület első uralkodóit.

2. Az atlantiszi sereg nagy fehér cápákon ülve vonul csatába. "Amikor meglátod az atlantisziakat a cápákon, eldobod majd az agyad, annyira fotorealisztikus," ígéri Peter Safran producer.

3. Nereus király, Xebel birodalmának vezére és a katonái tengeri sárkányokon. Safran szerint a rendező, James Wan azért akarta megalkotni ezeket a lényeket, hogy reflektáljon az internetes mémé vált rajzfilmjelenetre, amiben Aquaman tengeri sárkányon lovagol.

4. Jobbra középen Orm-ot láthatjuk a masszív, aligátorszerű "tylosaur" hátán. Mögötte Vulko (Willem Dafoe) egy óriási, fekete kalapácsfejű cápán figyelhető meg.

A fenti jelenetről egy koncepciós festményt is megnézhetünk, ami még több apró részletet tartalmaz:

am-concept-0146-11.jpg

Ha lemaradtál a tegnapi lélegzetelállító galériáról a film kapcsán, egy kattintással pótolhatod a hiányt.

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr9714050828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása