Minden, ami DC!

BRÉKING: Batwoman csatlakozik az Arrowverzumhoz!

2018. május 17. 18:29 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

A gothami igazságosztó az idei crossoverben jut szerephez.

Stephen Amell, az "Arrow" főszereplője közölte a nagy hírt a CW őszi felhozatalát ismertető prezentációján. "Nagyon izgatottak vagyunk, hogy bejelenthetjük, hogy idén ősszel is lesz crossover esemény a CW-n, amely során egy új karaktert is bemutatunk," mondta Amell. "A most először színre lépő Batwoman oldalán fogunk harcolni, ami elképesztő. A crossover decemberben kerülhet adásba."

Kate Kane, ismertebb nevén Batwoman Gotham City védelmezőinek egyike. A karakter először Kathy Kane-ként debütált 1956-ban, majd a New 52 során újragondolták, és egy leszbikus beállítottságú zsidó nőként tűnt fel a képregények oldalain.

"Gotham felkerül az Arrowverzum térképére," tette hozzá a CW elnöke, Mark Pedowitz. "Ez egy újabb teljes gázzal dübörgő, akciódús esemény lesz."

Korábban már akadtak arra utaló nyomok, hogy Gotham is fellelhető az Arrowverzumban. Először a "The Flash" első évadában volt egy 2024-ből származó újság, aminek a szalagcíme szerint a Wayne Tech egyesül a Queen Inc.-cel. Majd az "Arrow" jelenlegi évadában konkrétan megerősítették Gotham létezését, miután Oliver kimondta Bruce Wayne és a város nevét is, mikor arról kérdezték, ő-e a Zöld Íjász, vagy sem.

Mit gondoltok a bejelentésről? Kit látnátok szívesen a hősnő szerepében? Írjátok meg nekünk hozzászólásban!

(Forrás: EW)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr7013966914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása