Minden, ami DC!

'Teen Titans GO! To The Movies': Jimmy Kimmel lesz Batman

2018. május 04. 20:21 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

A "Batman Superman ellen"-ből végül "kivágták" a szerepét, de most bizonyíthat a late night műsorvezető.

Ben Affleck legjobb barátja, Jimmy Kimmel kölcsönzi Batman hangját a "Teen Titans GO! To the Movies" című filmben! Kimmel a Twitteren hozta nyilvánosságra a hírt, és megosztotta a legfrissebb előzetes bővített verzióját, aminek a végén a denevérember is tiszteletét teszi. Will Arnett, aki LEGO Batman hangját is kölcsönzi, ezúttal a főgonosz Deathstroke szerepében próbálja ki magát.

Az új előzetesben elhangzik a híres "I'm Batman" sor is Kimmel előadásában, valamint említés szintű utalást kap a "Batman visszatér" és a "Mindörökké Batman". Nézzétek meg a bővített trailert és Kimmel bejegyzését.

Kimmel a már korábban bejelentett Nicolas Cage (Superman), Halsey (Wonder Woman) és Lil Yachty (Zöld Lámpás) mellett bővíti a cameószereplők névsorát.

Adósok vagyunk még továbbá a film plakátjaival, melyek "Az igazság ligája" kiparodizálására és a hét elején debütált új előzetes beharangozására voltak hivatottak

Check out the new Teen Titans GO! To The Movies posters! Only in theaters July 27. #TeenTitansGOMovie

Teen Titans GO! Movie (@teentitansgomovie) által megosztott bejegyzés,

(Forrás: Batman-News)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr4513887990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása