Minden, ami DC!

GALÉRIA: Hamarosan DC sorozatban csodálhatjuk 2010 legszexisebb nőjét

2018. március 18. 20:01 | DC Magyarország | Szólj hozzá!

Tavaly szeptember óta tudjuk, hogy Minka Kelly szerepelni fog a Warner/DC digitális szolgáltatására érkező élőszereplős "Titans" sorozatban.

5978ce3958415c179641bb6c_o_u_v1.jpg

Ahogy arról akkor beszámoltunk, ő fogja játszani Dove, avagy Dawn Granger karakterét Alan Ritchson Hawkja oldalán, akik egy bűnüldöző szerelmespárt alkotnak (first look ITT). A karakterleírás szerint Dove "karcsú testalkatú, defenzív, kiváló stratéga, Hawk szöges ellentéte, aki egy agresszív, offenzív bunyós alkat." Kelly és Ritchson visszatérő szereplőként csatlakoztak a sorozat stábjához. A castingok bejelentéskor azonban az a hír is netvilágra került, hogy egy spinoff sorozatban is gondolkodnak a párossal a címszerepben, ezzel kapcsolatban viszont mostanra sem lettünk okosabbak. A "Titans" premierje valamikor 2018 utolsó negyedében várható.

Már nyolc év telt el azóta, hogy az Esquire férfimagazin olvasói Kelly-t választották meg az év legszexisebb nőjének 2010-ben, és habár a szépsége ez idő alatt sem kopott semmit – ahogy azt a bejegyzés nyitóképe is bizonyítja, ami tavaly júliusban készült –, mégis inkább az akkor publikált fotósorozatot kerestük elő nektek.

Az év legszexisebb nője címet többek között Scarlett Johansson (2006 és 2013), Charlize Theron (2007) és Emilia Clarke (2015) is birtokolja, csak hogy napjaink felkapottabb nevei közül említsük párat.

(Forrás: BUILD Series NYC, Esquire)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr1613750968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása