Minden, ami DC!

'Az igazság ligája': Storyboard leplezi le Darkseid törölt jelenetét

2018. február 14. 19:57 | DC Magyarország | komment

A ScreenRant hozzájutott egy eddig még nem látott storyboardhoz, mely megerősíteni véli az egyik korábban pletykált kivágott jelenetet.

A képsorok erősen visszautaltak volna a "Batman Superman ellen" egyik sokat kritizált és értelmetlennek titulált jelenetére. A rajzokon az látható, ahogy Darkseid az Anyadobozok segítségével azzá az apokaliptikus hellyé alakítja a Földet, amit Batman álmában láthattunk (a fenti képen).

justice-league-zack-snyder-darkseid-knightmare-storyboard.jpg

A film tavaly novemberi premierjét követően netvilágot látott kivágott és változtatott jelenetek hosszú sora, melyek közül az egyik szerint "Superman csatlakozik a harchoz, és összeáll a Ligával Steppenwolf legyőzése érdekében. Egy bizonyos ponton Steppenwolf próbálja rávenni Supermant, hogy csatlakozzon a seregéhez, és láthatjuk Darkseid-ot (ekkor először) Superman víziójában, de Bruce rémálmából is vannak bevillanások. Superman visszatér a látomásból, és megadja a kegyelemdöfést Steppenwolfnak, ezzel legyőzve őt."

Szemfüles rajongók kiszúrták, hogy az első hivatalos előzetesbe (valószínűleg) félig kész vizuális effektekkel kerültek is képkockák az említett jelenetből.

0000000175.png

A film egyébként tegnap jelent meg digitálisan a tengerentúlon, az extrák között pedig helyet kapott pár kulisszák mögötti videó is, melyek egyikében Henry Cavill ejtett pár szót arról, min ment keresztül Superman a három film során: "Véleményem szerint ez az első alkalom, hogy az igazi Supermant látjuk. Szemtanúi voltunk az eredetének. Láthattuk a bukását és a kételyeit. Most pedig, az újjászületés folytán elénk tárul a valódi Superman, aki magabiztos, határozott és túlcsordul benne a remény és az öröm."

Superman jeleneteinek szinte mindegyikéről lerí, hogy a pótforgatások során rögzítették. Mindebben még nem lenne semmi érdekes, csakhogy a felvételen Henry-n nyoma nincs a bajusznak (bizonyára már mindenki tudja, hogy a "Mission: Impossible - Utóhatás"-ban egy bajszos CIA ügynököt játszik, ami miatt nem borotválkozhatott meg), vagyis ezt még akkor nyilatkozta, amikor még Zackkel forgatott a stáb. 

Ami pedig a sokak által áhított rendezői változatot illeti, a 2017 decemberében megrendezett Ace Comic-Conon Jason Laboy fotósnak sikerült a film szereplőinek szegeznie a kérdést, hogy "Mi a helyzet a Snyder-féle vágással?"

Elmondása szerint a Kiborgot játszó Ray Fisher mosolyogva nézett rá, és azt mutatta, hogy lakat van a száján, míg a többiek csak annyit mondtak, hogy nem beszélhetnek róla. Egyedül a film fő ellenlábasát, Steppenwolfot alakító Ciarán Hinds közölte nyitottan, hogy szeretné látni a rendezői változatot: "Nem ezen a filmen dolgoztam olyan keményen. Remélem, kiadják a rendezői változatot, mert az sokkal jobb, mint amit a moziban láthattunk." Ray mosolyára visszatérve még annyit mondott a fotós, hogy "nem egy illedelmes mosolynak tűnt, hanem inkább egy 'bárcsak elmondhatnám, de szigorú szabályokba ütköznék, szóval nem tehetem'-mosolynak."

Hiába gyakorolnak egyre nagyobb nyomást a Warner Bros.-ra a DC rajongók (és most már a színészek is), egyelőre nagyon nem úgy néz ki, hogy a közeljövőben gazdagabbak leszünk egy Snyder-féle változattal. Egyes DC rajongók mindenesetre arra ösztönzik társaikat, hogy ne vegyék meg a film most megjelenő kiadásait.

(Forrás: CINEMA CURE)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr6613669258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása