Minden, ami DC!

Első képeken Lucifer és Pierce, a boldog... házaspár?

2018. január 14. 20:49 | DC Magyarország | komment

Lucifer és Pierce nagyon közel kerül egymáshoz a sorozat egyik következő részében, legalábbis erről árulkodnak az Entertainment Weekly által nyilvánosságra hozott fotók.

Amikor egy drogkészítőből lett kémiatanárt holtan találnak egy csendes Los Angeles-i környéken, Lucifer (Tom Ellis) és barátja/ellensége Marcus Pierce (Tom Welling) egy párnak álcázzák magukat, hogy kézre kerítsék a gyilkost. Ez azért lehet érdekes, mivel nem igazán vannak oda egymásért.

"Amikor Lucifer és Pierce arra kényszerül, hogy együtt oldjon meg egy gyilkossági ügyet a külvárosban, nos, akkor keresztet vethetünk a környékre," viccelődött Ildy Modrovich executive producer.

A szóban forgó epizód január 29-én kerül bemutatásra az Államokban, a címe pedig "Till Death Do Us Apart", vagyis "Míg a halál el nem választ."

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dcmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr7213575921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása